× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

II. Könyvtári Éjszaka Algyőn

|
2014. július 05. | Kultúra
2014. 06.21-én második alkalommal lehetett éjszaka is az Algyői Könyvtárba látogatni, ahol sok programmal készültünk olvasóinknak.

Délután 6 órától egészen éjfélig lehetőség volt beiratkozásra, kölcsönözésre. A gyerekeket mozi várta a Teleházban, ahol 2 mesefilmet néztünk meg közösen, valamint Magyarné Varga Anna, Belovainé Bakos Erika és Ábrahám Anikó közreműködésével a gyerekkönyvtárba költözött egy rajzműhely is. Nekik ezúton szeretnénk megköszönni a készséges együttműködést! A kisebbek és nagyobbak is élvezték az alkotás folyamatát, amelyet szakmai kezek irányítottak. Az elkészült műveket kiállítjuk a gyerekkönyvtárban.

A felnőttek fejtörőkkel, tesztekkel és rejtvényekkel tehették magukat próbára, több-kevesebb sikerrel.

Az este folyamán finom és egészséges gyümölcsöket fogyaszthattunk, melyeket Bartáné Török Ágnes és Török Elekné Évike készített el nekünk. Nemcsak a fenséges látvány, hanem az ízek is elvarázsoltak minket, hiszen egzotikus déli és keleti gyümölcsöket is kóstolhattunk. Szeretnénk nekik is megköszönni a közreműködésüket!

Jövőre, a III. Könyvtári Éjszakára újra várjuk kalandvágyó olvasóinkat! A rendezvényről készült képek megtalálhatók weboldalunkon: www.algyokultura.hu

 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×