× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gálné Nagy Ildikó szövő, népi iparművész kiállításának megnyitója

|
2015. július 29. | Kultúra
A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár szeretettel meghívja Önt és Barátait Gálné Nagy Ildikó szövő, népi iparművész kiállításának megnyitójára.

"Utolsó szent örökségünk ez, amit senki tőlünk el nem vehet: népművészetünk ősi titka. Isten adta, tündér ihlette, ember álmodta örökség ez, melynek egyetlen tulajdonosa a Magyar, bárhol éljen  is."
Wass Albert

2015. augusztus 4. (kedd) 16.30 Somogyi-könyvtár (Szeged, Dóm tér 1–4.), 1. emeleti folyóiratolvasó

A megnyitón köszöntőt mond: Elekes Zoltán a szegedi Hungarikum Fesztivál  igazgatója

A kiállítást megnyitja: Dr. Gubacsi Enikő Algyő nagyközség alpolgármestere

Közreműködik: Fabulya Andrea (vers), Balog Krisztián (doromb), Gál Tibor (citera)

A kiállítás a 2015. augusztus 6-tól 9-ig megrendezésre kerülő szegedi Hungarikum Fesztiválhoz kapcsolódik. A tárlat megtekinthető augusztus 29-ig a könyvtár nyitvatartási  idejében.
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×