× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Folyt a fröccs és sült a hal Algyőn

|
2020. június 30. | Kultúra

Az algyőiek is megünnepelték Szent Iván éjjelét szombaton, méghozzá nem is akárhogy. 

Az Ezerjóház udvarán jöttek össze a helyiek, és azok, akiket az ottaniak hívtak meg egy kellemes estére. A programokat már délután elkezdték, először e gyerekeknek adták elő A tündérkirálynő című mesejátékot, amit persze nem csak a gyerekek néztek, hanem azok a felnőttek is, akik nem voltak szomjasak.

Aki ugyanis az volt, az inkább a fröccsterasz felé vette az irányt, ami már délután négykor kinyitott. A szervezők szerencsére előrelátók voltak, és eset felé halat is sütöttek, hogy legyen ami felszívja az addig elfogyasztott rozét.

Akinek pedig ez sem lett volna elég, megtudhatta, hogy mit hoz a holnap, mert ott volt Algyőn maga Sánta Jozefa Klára, aki elárulta a jövőt. A nap végén pedig a legbátrabbak átugorhatták a Szent Iván éji tüzet.

forrás: www.delmagyar.hu


Kapcsolódó galéria: Szent Iván Éj 2020 (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×