× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Folyt a fröccs és sült a hal Algyőn

|
2020. június 30. | Kultúra

Az algyőiek is megünnepelték Szent Iván éjjelét szombaton, méghozzá nem is akárhogy. 

Az Ezerjóház udvarán jöttek össze a helyiek, és azok, akiket az ottaniak hívtak meg egy kellemes estére. A programokat már délután elkezdték, először e gyerekeknek adták elő A tündérkirálynő című mesejátékot, amit persze nem csak a gyerekek néztek, hanem azok a felnőttek is, akik nem voltak szomjasak.

Aki ugyanis az volt, az inkább a fröccsterasz felé vette az irányt, ami már délután négykor kinyitott. A szervezők szerencsére előrelátók voltak, és eset felé halat is sütöttek, hogy legyen ami felszívja az addig elfogyasztott rozét.

Akinek pedig ez sem lett volna elég, megtudhatta, hogy mit hoz a holnap, mert ott volt Algyőn maga Sánta Jozefa Klára, aki elárulta a jövőt. A nap végén pedig a legbátrabbak átugorhatták a Szent Iván éji tüzet.

forrás: www.delmagyar.hu


Kapcsolódó galéria: Szent Iván Éj 2020 (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A szegedi rendőrök a társhatóságok munkatársaival közösen ellenőriztek egy engedély nélküli rendezvényt. A rendőrség közleménye szerint most Algyőn csaptak le a driftelőkre.

2024. április 10. | Rendőrség Bővebben

Algyő kiemelt feladatának tekinti a hazai és a határon átnyúló gazdasági fejlődés elősegítését, támogatását a rendelkezésére álló gazdaságfejlesztési eszközökkel. Ennek az együttműködésnek a részeként napjaink magyar-szerb gazdasági kapcsolatait elemző rendezvény került megrendezésre 2024. április 5-én pénteken az Algyői Faluházban.

2024. április 08. | Gazdaság Bővebben

×