× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Folyt a fröccs és sült a hal Algyőn

|
2020. június 30. | Kultúra

Az algyőiek is megünnepelték Szent Iván éjjelét szombaton, méghozzá nem is akárhogy. 

Az Ezerjóház udvarán jöttek össze a helyiek, és azok, akiket az ottaniak hívtak meg egy kellemes estére. A programokat már délután elkezdték, először e gyerekeknek adták elő A tündérkirálynő című mesejátékot, amit persze nem csak a gyerekek néztek, hanem azok a felnőttek is, akik nem voltak szomjasak.

Aki ugyanis az volt, az inkább a fröccsterasz felé vette az irányt, ami már délután négykor kinyitott. A szervezők szerencsére előrelátók voltak, és eset felé halat is sütöttek, hogy legyen ami felszívja az addig elfogyasztott rozét.

Akinek pedig ez sem lett volna elég, megtudhatta, hogy mit hoz a holnap, mert ott volt Algyőn maga Sánta Jozefa Klára, aki elárulta a jövőt. A nap végén pedig a legbátrabbak átugorhatták a Szent Iván éji tüzet.

forrás: www.delmagyar.hu


Kapcsolódó galéria: Szent Iván Éj 2020 (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×