× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Farsangi kézműves foglalkozás a Gyermekjóléti Szolgálatnál

|
2014. március 07. | Kultúra
Kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyermekek február 12-én délután: farsangi szemüvegeket, álarcokat díszítettek. Az elkészült művek gyönyörűek lettek, tükrözik a gyermekek kreativitását, szépérzékét. Míg a kisebbek díszítettek, a nagyobbak fánkot sütöttek és megvendégelték a foglalkozáson résztvevőket. A délután jó hangulatban, telt el. Jövőre is várok mindenkit szeretettel.

A Gyermekjóléti Szolgálat Családgondozójaként külön szeretném megköszönni Dávid Lászlónak, Varga Szilárdnak, Kocsonya Jánosnak és Laczik Zsoltnak, hogy időt és energiát nem sajnálva, segítettek a program megszervezésében és lebonyolításában.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×