× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Együtt Alkotók" című kiállítás

|
2015. január 25. | Kultúra
A Gyevi Art Kulturális Egyesület Alkotók Köre tagja, Magyarné Varga Anna amatőr festő decemberben közös kiállításon vett részt. A kiállítás a Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodája által szervezett képzőművészeti képzés résztvevői alapján szerveződött.

A Petőfi-telepi Művelődési Házban 2014. december 2 és december 13 között tartott kiállításon akvarell és olaj technikával készült alkotások szerepeltek. A rendezvényt 2014. december2-án 18 órakor nyitotta meg Kovács Szilvia a Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodájának módszertani referense.

A kiállításon Farkas Krisztina, Fórizs Antal, Kiss Zoltán Gábor, Kocsisné Kuk Ildikó, Kuklis Katalin, Lőrincz Ervin, Lőrincz Mária Magdolna, Lukácsné Murányi Teréz, dr. Marcsó Julianna, Nagy Erzsébet, Stifánné Alexi Mária, Szeles Zita, Tessényiné Fogarasi Margit, Magyarné Varga Anna okleveles alkotásait tekinthették meg az érdeklődők.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×