× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Együtt Alkotók" című kiállítás

|
2015. január 25. | Kultúra
A Gyevi Art Kulturális Egyesület Alkotók Köre tagja, Magyarné Varga Anna amatőr festő decemberben közös kiállításon vett részt. A kiállítás a Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodája által szervezett képzőművészeti képzés résztvevői alapján szerveződött.

A Petőfi-telepi Művelődési Házban 2014. december 2 és december 13 között tartott kiállításon akvarell és olaj technikával készült alkotások szerepeltek. A rendezvényt 2014. december2-án 18 órakor nyitotta meg Kovács Szilvia a Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodájának módszertani referense.

A kiállításon Farkas Krisztina, Fórizs Antal, Kiss Zoltán Gábor, Kocsisné Kuk Ildikó, Kuklis Katalin, Lőrincz Ervin, Lőrincz Mária Magdolna, Lukácsné Murányi Teréz, dr. Marcsó Julianna, Nagy Erzsébet, Stifánné Alexi Mária, Szeles Zita, Tessényiné Fogarasi Margit, Magyarné Varga Anna okleveles alkotásait tekinthették meg az érdeklődők.
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×