× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Drum and Dj – Audio-Visual Show a Wemsical és F.É.K. közös jótékonysági estjén

|
2014. december 11. | Kultúra
December 13-án, az Algyői Faluházban az elmúlt évekhez hasonlóan ismét karácsonyi jótékonysági bulit szervez a két ifjúsági egyesület! Az este folyamán a sokak által várt videó disco kerül megszervezésre, amelyet a Drum and Dj csapata prezentál, akik a 90-es évektől napjainkig a legnagyobb és legismertebb zenéket dolgozzák fel!
  • Dj Pozsi- Video Dj Set
  • Drum and Dj - Audio-Visual Show
  • Dj Menz
Helyszín: Algyői Faluház (Algyő, Búvár u. 5.) • Időpont: 2014. december 13. 19:00–02:00

A duó egyik tagja, Pozsi 1989-óta DJ-zik, pályája során négy különböző DJ-versenyt nyert (DMC, Gemini, Open, Fila Rap Jam Dj Battle). A 2001-ben rendezett DMC világbajnokságon is sikerrel vett részt. 2001-ben meghívást kapott az SXSW zenei expóra Austinba, ahol scratch and bass-szettjét adta elő. 2006-ban Basic-kel közösen elkészítette az Magyar Televízió zenei arculatát, amiben népzenei elemeket modern elektronikus zenével ötvöztek, és ami több hazai és nemzetközi elismerésben részesült. 2011-ben jelent meg a szintén Basic-kel alkotott Analog Cuvée nevű formációjának első nagylemeze.

A Drum and DJ másik tagja, Tomek 2000-ben a Magna Cum Laude alapító tagjaként érte el első komolyabb zenei sikereit. 2005-ben új zenei irányt keresve a Neo zenekar dobosa lett és állandó koncertdobosaként több hazai és külföldi zenei fesztivál résztvevője volt. 2011-ben több zenei formációhoz is csatlakozott, mint például a Kozma Orsi Pop Up Band, a Radio Panic, az Animal Cannibals, illetve egy ideje hangszerelőként és producerként a Czerovszky projektben is részt vesz. (langologitarok.blog.hu)

Belépő: játék, tartós élelmiszer, édesség.

Az összegyűjtött tárgyakat, élelmiszereket az Egyesített Szociális Intézmény segítségével nehéz körülmények között élő algyői gyermekek, gyerekes családok részére juttatunk el. További szervezetektől, magánszemélyektől is fogadunk felajánlásokat, amelyeket a program ideje alatt a helyszínen gyűjtünk!

Ezúton kívánunk Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Támogatók: Algyő Nagyközség Önkormányzata, Algyői Faluház és Könyvtár, Areión Kulturális Egyesület, Faluház Kávézó és Pizzéria
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×