× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csillogó harmonika

|
2014. november 14. | Kultúra
A szegedi harmonika fesztivál idején, november 15-én szombaton 17 órai kezdettel a harmonikáé lesz a főszerep az algyői Faluház színpadán. Idén is a Délalföldi Harmonika Barátok Klubja, a Gyevi Art Kulturális Egyesület és a Faluház közös szervezésében, az Algyői Önkormányzat támogatásával szervezik meg a hagyományosan nagy sikerű rendezvényt, hogy kedvébe járjanak a harmonika zenét művelő és kedvelő helyi és idelátogató közönségnek. Új arcok, fiatal hazai és külföldi tehetségek a műsorban. Az est sztárvendégei: Marosi Zoltán harmonika virtuóz, a swing nagymestere és kitûnő zenész barátai.

Belépődíj: személyenként 500 forint. Jegyek a helyszínen vásárolhatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×