× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csillogó harmonika

|
2014. november 14. | Kultúra
A szegedi harmonika fesztivál idején, november 15-én szombaton 17 órai kezdettel a harmonikáé lesz a főszerep az algyői Faluház színpadán. Idén is a Délalföldi Harmonika Barátok Klubja, a Gyevi Art Kulturális Egyesület és a Faluház közös szervezésében, az Algyői Önkormányzat támogatásával szervezik meg a hagyományosan nagy sikerű rendezvényt, hogy kedvébe járjanak a harmonika zenét művelő és kedvelő helyi és idelátogató közönségnek. Új arcok, fiatal hazai és külföldi tehetségek a műsorban. Az est sztárvendégei: Marosi Zoltán harmonika virtuóz, a swing nagymestere és kitûnő zenész barátai.

Belépődíj: személyenként 500 forint. Jegyek a helyszínen vásárolhatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosítását tervezi a Bartók Béla utca – Tiszavirág utca találkozásánál lévő beépítetlen telekre vonatkozóan.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járda és bejáró építésére meghirdetett pályázatot az önkormányzat felfüggeszti mert a beérkezett igények meghaladták a rendelkezésre álló térkő mennyiségét.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Csütörtökön délután 16 óra után nagy területen kapott lángra a tarló és a lábon álló gabona Algyő külterületén. A tűz két pótkocsira is átterjedt.

2021. július 23. | Rendőrség Bővebben

Az óvoda vezetőjét, Ozsváth Lászlóné Valikát a pandémiás helyzet változtatásra késztette, ezért a megszokott karácsonyi ünnepség helyett kerti parti szervezésével igyekezett vidámságot, örömet szerezni a régi kolléganőknek.

2021. július 21. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2021. július 22. (csütörtök) a napnyugta utáni időszakban.

2021. július 20. | Önkormányzat Bővebben

×