× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csillogó harmonika

|
2014. november 14. | Kultúra
A szegedi harmonika fesztivál idején, november 15-én szombaton 17 órai kezdettel a harmonikáé lesz a főszerep az algyői Faluház színpadán. Idén is a Délalföldi Harmonika Barátok Klubja, a Gyevi Art Kulturális Egyesület és a Faluház közös szervezésében, az Algyői Önkormányzat támogatásával szervezik meg a hagyományosan nagy sikerű rendezvényt, hogy kedvébe járjanak a harmonika zenét művelő és kedvelő helyi és idelátogató közönségnek. Új arcok, fiatal hazai és külföldi tehetségek a műsorban. Az est sztárvendégei: Marosi Zoltán harmonika virtuóz, a swing nagymestere és kitûnő zenész barátai.

Belépődíj: személyenként 500 forint. Jegyek a helyszínen vásárolhatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×