× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csíksomlyó Magazin felhívása

|
2014. március 12. | Kultúra
A Csíksomlyó Magazin ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból különleges számmal készülünk idén. Szeretnénk összegyűjteni mindazokat az eseményeket, amelyek a csíksomlyói búcsújáráshoz kapcsolhatók. Kérem Önt, hogy legyen a segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a környezetükben, azokat az embereket akik, közreműködnek a csíksomlyói zarándokutak szervezésében, akik segíteni tudnak abban, hogy élménybeszámolókat gyűjtsünk erről a nagyszerű eseményről.

Keresik azokat a személyeket, akik csíksomlyói zarándokútjuk során különleges élmények, fényképfelvételek birtokába jutottak, avagy imafelajánlásaik kéréseik meghallgatásra találtattak a Szűzanyánál.

A magyar nép történelmének fordulópontjain mindig számíthatott a Szűzanya közbenjárására. Bízunk abban, hogy küzdelmes napjaink eseményei közepette is imáinkat meghallgatja.

Figyelmét megköszönve, mihamarabbi válaszát és segítségét várja tisztelettel: Gulyás László, főszerkesztő

Csíksomlyó Magazin szerkesztőség e-mail: csiksomlyo.magazin@upcmail.hu; telefon: 0036-30-747-5953
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosítását tervezi a Bartók Béla utca – Tiszavirág utca találkozásánál lévő beépítetlen telekre vonatkozóan.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járda és bejáró építésére meghirdetett pályázatot az önkormányzat felfüggeszti mert a beérkezett igények meghaladták a rendelkezésre álló térkő mennyiségét.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Csütörtökön délután 16 óra után nagy területen kapott lángra a tarló és a lábon álló gabona Algyő külterületén. A tűz két pótkocsira is átterjedt.

2021. július 23. | Rendőrség Bővebben

Az óvoda vezetőjét, Ozsváth Lászlóné Valikát a pandémiás helyzet változtatásra késztette, ezért a megszokott karácsonyi ünnepség helyett kerti parti szervezésével igyekezett vidámságot, örömet szerezni a régi kolléganőknek.

2021. július 21. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2021. július 22. (csütörtök) a napnyugta utáni időszakban.

2021. július 20. | Önkormányzat Bővebben

×