× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csíksomlyó Magazin felhívása

|
2014. március 12. | Kultúra
A Csíksomlyó Magazin ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból különleges számmal készülünk idén. Szeretnénk összegyűjteni mindazokat az eseményeket, amelyek a csíksomlyói búcsújáráshoz kapcsolhatók. Kérem Önt, hogy legyen a segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a környezetükben, azokat az embereket akik, közreműködnek a csíksomlyói zarándokutak szervezésében, akik segíteni tudnak abban, hogy élménybeszámolókat gyűjtsünk erről a nagyszerű eseményről.

Keresik azokat a személyeket, akik csíksomlyói zarándokútjuk során különleges élmények, fényképfelvételek birtokába jutottak, avagy imafelajánlásaik kéréseik meghallgatásra találtattak a Szűzanyánál.

A magyar nép történelmének fordulópontjain mindig számíthatott a Szűzanya közbenjárására. Bízunk abban, hogy küzdelmes napjaink eseményei közepette is imáinkat meghallgatja.

Figyelmét megköszönve, mihamarabbi válaszát és segítségét várja tisztelettel: Gulyás László, főszerkesztő

Csíksomlyó Magazin szerkesztőség e-mail: csiksomlyo.magazin@upcmail.hu; telefon: 0036-30-747-5953
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×