× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csíksomlyó Magazin felhívása

|
2014. március 12. | Kultúra
A Csíksomlyó Magazin ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból különleges számmal készülünk idén. Szeretnénk összegyűjteni mindazokat az eseményeket, amelyek a csíksomlyói búcsújáráshoz kapcsolhatók. Kérem Önt, hogy legyen a segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a környezetükben, azokat az embereket akik, közreműködnek a csíksomlyói zarándokutak szervezésében, akik segíteni tudnak abban, hogy élménybeszámolókat gyűjtsünk erről a nagyszerű eseményről.

Keresik azokat a személyeket, akik csíksomlyói zarándokútjuk során különleges élmények, fényképfelvételek birtokába jutottak, avagy imafelajánlásaik kéréseik meghallgatásra találtattak a Szűzanyánál.

A magyar nép történelmének fordulópontjain mindig számíthatott a Szűzanya közbenjárására. Bízunk abban, hogy küzdelmes napjaink eseményei közepette is imáinkat meghallgatja.

Figyelmét megköszönve, mihamarabbi válaszát és segítségét várja tisztelettel: Gulyás László, főszerkesztő

Csíksomlyó Magazin szerkesztőség e-mail: csiksomlyo.magazin@upcmail.hu; telefon: 0036-30-747-5953
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×