× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Benkő Péter és Kurkó József elõadóművész estje

|
2015. január 25. | Kultúra
Az Algyői Teátrum nyitó előadása méltón vezette a nyár elejéig tartó színházi évadot. Benkő Péter és Kurkó József verses estje a magyar kultúra hetében szép emléket állított a magyar nemzeti nyelvünk értékes kincseinek. Kurkó József zenés elemekkel, gitárral kísért, megzenésített versekkel, énekekkel tűzdelte a programot, ahol többek között Wass Albert, Ratkó József, Tóth Árpád, Juhász Gyula műveit hallhattuk. A magyar kultúra gyöngyszemeiből adtak válogatást a művészek, a részt vevő kb. 65 fő valódi élményekkel gazdagodott az este folyamán.

A Teátrum többi előadására bérletet is válthatnak, az időpontokról tájékozódhatnak a www.algyokultura.hu weboldalon.

Képek: http://algyokultura.hu/index.php/kepek (Photo by Papp Dániel)
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×