× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Olvasó Dél-Alföld olvasóverseny eredményhirdetése

|
2013. december 19. | Kultúra

2013. február 1-jétől szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár olvasásnépszerűsítő programsorozatot indított Olvasó Dél-Alföld – Olvasás (megye)határok nélkül címmel, amely keretében regionális olvasási vetélkedőt hirdetett meg A Dél-Alföld legtöbbet olvasó települése címmel.

Az Algyői Könyvtár is csatlakozott a kezdeményezéshez, így olvasóink egy 200 könyvet tartalmazó könyvlistából válogathattak olvasnivalót. Minden könyvhöz tartozott egy 3 kérdésből álló egyszerű ellenőrző teszt, melynek kitöltésével igazolták a kiválasztott könyvek elolvasását. A listát úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon benne az érdeklődésének megfelelő olvasmányt: szerepel benne klasszikus és kortárs szépirodalom, romantikus, szórakoztató, történelmi és kalandregények, krimi, sci-fi, fantasy és természetesen gyermekeknek szánt művek is.

Szeretnénk minden olvasónknak megköszönni a részvételt a játékban!Nekik apró ajándékokkal készültünk, amelyet átvehetnek a Könyvtárban!

Az algyői olvasóverseny első három helyezettjét pedig szeretnénk külön ajándék könyvcsomagokkal jutalmazni: 1. helyezett: Miklós Mátyásné, 2. helyezett: Izbéki család, 3. helyezett: Suti Istvánné.

Az ajándékukat a Hírmondó Karácsonyi ünnepségén vehetik át a Faluházban 2013. 12. 21-én 16 órakor!

Minden olvasó vágyó algyői lakost szeretettel vár a Könyvtár 2014-ben is!

A beiratkozás ingyenes!

További információ a www.algyokultura.hu-n! Látogassanak el folyamatosan frissülő weboldalunkra, tájékozódjanak rendezvényeinkről, tekintsék meg kép- és videógyűjteményünket!

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×