× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Olvasó Dél-Alföld olvasóverseny eredményhirdetése

|
2013. december 19. | Kultúra

2013. február 1-jétől szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár olvasásnépszerűsítő programsorozatot indított Olvasó Dél-Alföld – Olvasás (megye)határok nélkül címmel, amely keretében regionális olvasási vetélkedőt hirdetett meg A Dél-Alföld legtöbbet olvasó települése címmel.

Az Algyői Könyvtár is csatlakozott a kezdeményezéshez, így olvasóink egy 200 könyvet tartalmazó könyvlistából válogathattak olvasnivalót. Minden könyvhöz tartozott egy 3 kérdésből álló egyszerű ellenőrző teszt, melynek kitöltésével igazolták a kiválasztott könyvek elolvasását. A listát úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon benne az érdeklődésének megfelelő olvasmányt: szerepel benne klasszikus és kortárs szépirodalom, romantikus, szórakoztató, történelmi és kalandregények, krimi, sci-fi, fantasy és természetesen gyermekeknek szánt művek is.

Szeretnénk minden olvasónknak megköszönni a részvételt a játékban!Nekik apró ajándékokkal készültünk, amelyet átvehetnek a Könyvtárban!

Az algyői olvasóverseny első három helyezettjét pedig szeretnénk külön ajándék könyvcsomagokkal jutalmazni: 1. helyezett: Miklós Mátyásné, 2. helyezett: Izbéki család, 3. helyezett: Suti Istvánné.

Az ajándékukat a Hírmondó Karácsonyi ünnepségén vehetik át a Faluházban 2013. 12. 21-én 16 órakor!

Minden olvasó vágyó algyői lakost szeretettel vár a Könyvtár 2014-ben is!

A beiratkozás ingyenes!

További információ a www.algyokultura.hu-n! Látogassanak el folyamatosan frissülő weboldalunkra, tájékozódjanak rendezvényeinkről, tekintsék meg kép- és videógyűjteményünket!

 

További hírek

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

×