× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Ezerjófű egyesület közleménye

|
2015. május 30. | Kultúra
2015 május 23-án került volna megrendezésre az Ezerjófű Egyesület „A család egészségkertje” című programja a Tájház és EzerJóHáz helyiségeiben és kertjeiben. A meghirdetett időpont előtti napokban és éjszakán azonban a hosszan tartó bő esőzés annyira átáztatta az füves részeket és sárossá változtatta a nem füves területeket, hogy a kert szinte megközelíthetetlenné, a szabad térre tervezett programrészek megtartása lehetetlenné vált.

Az Egyesület és a Faluház gondos szervező munkával egy olyan színvonalú programot állított össze, amely nem megfelelő körülmények között vagy kényszerű programcsonkítással nem érte volna el az eredeti célt, hogy a gyógynövénykert megnyitása örömteli, maradandó élményt nyújtson a gyermekes családoknak és a szakmai érdeklődőknek egyaránt. Ezért a szervezők a program elhalasztásáról döntöttek.

Az eredeti tematikával összeállított program új időpontja várhatóan július hónap első felében lesz, melyről új plakátok, szórólapok és meghívók fognak tájékoztatást adni az érdeklődőknek.

Egyben a pályázatok határidejét meghosszabbítjuk július 10-ig. Beadhatók az EzerJóHázban munkaidőben. Munkaidőn kívül telefonon egyeztetve. Tel.: 30/6053978
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×