× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Ezerjófű egyesület közleménye

|
2015. május 30. | Kultúra
2015 május 23-án került volna megrendezésre az Ezerjófű Egyesület „A család egészségkertje” című programja a Tájház és EzerJóHáz helyiségeiben és kertjeiben. A meghirdetett időpont előtti napokban és éjszakán azonban a hosszan tartó bő esőzés annyira átáztatta az füves részeket és sárossá változtatta a nem füves területeket, hogy a kert szinte megközelíthetetlenné, a szabad térre tervezett programrészek megtartása lehetetlenné vált.

Az Egyesület és a Faluház gondos szervező munkával egy olyan színvonalú programot állított össze, amely nem megfelelő körülmények között vagy kényszerű programcsonkítással nem érte volna el az eredeti célt, hogy a gyógynövénykert megnyitása örömteli, maradandó élményt nyújtson a gyermekes családoknak és a szakmai érdeklődőknek egyaránt. Ezért a szervezők a program elhalasztásáról döntöttek.

Az eredeti tematikával összeállított program új időpontja várhatóan július hónap első felében lesz, melyről új plakátok, szórólapok és meghívók fognak tájékoztatást adni az érdeklődőknek.

Egyben a pályázatok határidejét meghosszabbítjuk július 10-ig. Beadhatók az EzerJóHázban munkaidőben. Munkaidőn kívül telefonon egyeztetve. Tel.: 30/6053978
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×