× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Ezerjófű egyesület közleménye

|
2015. május 30. | Kultúra
2015 május 23-án került volna megrendezésre az Ezerjófű Egyesület „A család egészségkertje” című programja a Tájház és EzerJóHáz helyiségeiben és kertjeiben. A meghirdetett időpont előtti napokban és éjszakán azonban a hosszan tartó bő esőzés annyira átáztatta az füves részeket és sárossá változtatta a nem füves területeket, hogy a kert szinte megközelíthetetlenné, a szabad térre tervezett programrészek megtartása lehetetlenné vált.

Az Egyesület és a Faluház gondos szervező munkával egy olyan színvonalú programot állított össze, amely nem megfelelő körülmények között vagy kényszerű programcsonkítással nem érte volna el az eredeti célt, hogy a gyógynövénykert megnyitása örömteli, maradandó élményt nyújtson a gyermekes családoknak és a szakmai érdeklődőknek egyaránt. Ezért a szervezők a program elhalasztásáról döntöttek.

Az eredeti tematikával összeállított program új időpontja várhatóan július hónap első felében lesz, melyről új plakátok, szórólapok és meghívók fognak tájékoztatást adni az érdeklődőknek.

Egyben a pályázatok határidejét meghosszabbítjuk július 10-ig. Beadhatók az EzerJóHázban munkaidőben. Munkaidőn kívül telefonon egyeztetve. Tel.: 30/6053978
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×