× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyőn zárult hétvégén a Térzene program

|
2020. augusztus 04. | Kultúra

Hosszú heteken keresztül töltötte meg szebbnél szebb zeneszó a tereket Algyőn, Mórahalmon és Makón is a Térzene programban. Mindegyik településen szombaton zárult a március 13-án útjára indított programsorozat, ami százakat csábított a terekre. 

Algyőn az utolsó koncert a Sportközpont előtt várta az érdeklődőket. Kis Dávid gitárművész, Nagy Szilárd arany- és platinalemezes énekes, valamint Ragány Misa színművész szórakoztatta a helyieket.

Felcsendült többek közt Máté Péter Azért vannak a jó barátok című száma, a Republictól a Szeretni valakit valamiért, a Bikinitől a közeli helyeken, valamint a Magna Cum Laude Pálinka dala is. Emellett komolyzenei darabokat is előadtak a méltán híres művészek, például Beethoven Für Elise szerzeményét is. A legnagyobb sikert az Európa 2020 szám aratta, amit Nagy Szilárd és Ragány Misa készített a járványidőszak alatt.

A megyeszékhelyen két hét múlva tartják meg a záróeseményt a Dóm téren, ahol a Szegedi Szimfonikus Zenekar Ajándékkoncertje lesz megtekinthető.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×