× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyőn zárult hétvégén a Térzene program

|
2020. augusztus 04. | Kultúra

Hosszú heteken keresztül töltötte meg szebbnél szebb zeneszó a tereket Algyőn, Mórahalmon és Makón is a Térzene programban. Mindegyik településen szombaton zárult a március 13-án útjára indított programsorozat, ami százakat csábított a terekre. 

Algyőn az utolsó koncert a Sportközpont előtt várta az érdeklődőket. Kis Dávid gitárművész, Nagy Szilárd arany- és platinalemezes énekes, valamint Ragány Misa színművész szórakoztatta a helyieket.

Felcsendült többek közt Máté Péter Azért vannak a jó barátok című száma, a Republictól a Szeretni valakit valamiért, a Bikinitől a közeli helyeken, valamint a Magna Cum Laude Pálinka dala is. Emellett komolyzenei darabokat is előadtak a méltán híres művészek, például Beethoven Für Elise szerzeményét is. A legnagyobb sikert az Európa 2020 szám aratta, amit Nagy Szilárd és Ragány Misa készített a járványidőszak alatt.

A megyeszékhelyen két hét múlva tartják meg a záróeseményt a Dóm téren, ahol a Szegedi Szimfonikus Zenekar Ajándékkoncertje lesz megtekinthető.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×