× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői jelenlét a Könyvhéten

|
2015. június 07. | Kultúra
A 86. Ünnepi Könyvhét és 14. Gyermekkönyvnapok rangos eseménysorozatán algyői közreműködőket, fellépőket is láthat az érdeklődő közönség.

2015. június 9. (kedd) 17.00 órakor, a Somogyi-könyvtár (Dóm tér 1–4),  alagsori klubjában a MÍNSZ-nagydíjas író, költő, a Magyar Kultúra Lovagja Fehér József Szívből-JÖVŐ novelláskötetének bemutatóján a kötetből felolvas: Szilágyi Perjési Katalin alkotódíjas író.
Az est házigazdája: Simai Mihály József Attila-díjas költő, a kötet lektora lesz.

Citerán közreműködik az Algyői Hagyományőrző Citerazenekar.

2015. június 8. (hétfő) 18.00 órától a Dugonics téri színpadon az Algyői Zsibongó Néptáncegyüttes műsorát tekintheti meg a közönség. Az együttes szakmai vezetője Hegedűs Edit és Krisztin Ádám.
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×