× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői Foltvarró kiállítás, találkozó és vásár

|
2013. szeptember 16. | Kultúra
A Gyevi Art Kulturális Egyesület Algyői Foltvarrók Köre szeretettel meghívja Önt, családját és barátait a IV. Algyői Foltvarró kiállítás megnyitójára 2013. szeptember 21. napján 10.00 órára az Algyői Alkotóházba (Algyő, Kastélykert u. 106.)

Ezen az eseményen szombat délelőtt 10 órától tekinthetik meg az Algyői Foltvarró Kör elmúlt évben elkészült munkáit. A rendezvény alatt foltvarró eszközök, textilek vásárát kínáljuk. A találkozó keretein belül meglepetés egység csomag segítségével varrhatunk közösen az Alkotóház udvarán.

A kiállítást megnyitja: Hegedűs Edit, a Zsibongó Táncegyüttes vezetője

Felolvasást tart: Szilágyi-Perjési Katalin írónő

A kiállítás 2013. október 15-ig tekinthető meg.

Program:

10.00 Kiállítás ünnepélyes megnyitása

10.00-14.00 Vásár
- Gyevi Art Alkotók Körének termékei
- Foltvarró kellékek és textilek

10.00-14.00 Foltvarró találkozó
- Tapasztalatcsere
- Közös varrás – Virág kitűző (egységcsomag a helyszínen vásárolható)

Várjuk Önöket!
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×