× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői Foltvarró kiállítás, találkozó és vásár

|
2013. szeptember 16. | Kultúra
A Gyevi Art Kulturális Egyesület Algyői Foltvarrók Köre szeretettel meghívja Önt, családját és barátait a IV. Algyői Foltvarró kiállítás megnyitójára 2013. szeptember 21. napján 10.00 órára az Algyői Alkotóházba (Algyő, Kastélykert u. 106.)

Ezen az eseményen szombat délelőtt 10 órától tekinthetik meg az Algyői Foltvarró Kör elmúlt évben elkészült munkáit. A rendezvény alatt foltvarró eszközök, textilek vásárát kínáljuk. A találkozó keretein belül meglepetés egység csomag segítségével varrhatunk közösen az Alkotóház udvarán.

A kiállítást megnyitja: Hegedűs Edit, a Zsibongó Táncegyüttes vezetője

Felolvasást tart: Szilágyi-Perjési Katalin írónő

A kiállítás 2013. október 15-ig tekinthető meg.

Program:

10.00 Kiállítás ünnepélyes megnyitása

10.00-14.00 Vásár
- Gyevi Art Alkotók Körének termékei
- Foltvarró kellékek és textilek

10.00-14.00 Foltvarró találkozó
- Tapasztalatcsere
- Közös varrás – Virág kitűző (egységcsomag a helyszínen vásárolható)

Várjuk Önöket!
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×