× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Ablak a múltra" fotópályázatot hirdet a Könyvtár!

|
2014. szeptember 14. | Kultúra

Algyő napja alkalmából kiállítást rendezünk Algyőhöz kapcsolódó fényképekből Ablak a múltra címmel, melyet Herczeg József, Algyő Nagyközség Polgármestere nyit meg.


Kategóriák:

  1. Algyő anno - Régi épületek fotói (már lebontott vagy átalakított épületek, jellegzetes vagy hivatali épületek – posta, könyvtár, művelődési ház, óvoda, stb.)
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) NEM megengedett a képen.
  2. Algyő akkor és most – régi utcaképek a jelenkorival együtt
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
  3. Kedvenc képem Algyőről – rendezvények, tájképek, tiszai fotók, stb.
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
A kiállítás 2 hétig tekinthető meg a Könyvtárban!

Beküldési határidő: 2014. szeptember 24., szerda, 18 óra

A kiállítás megnyitója: 2014. október 1., 10 óra, Könyvtár

Beküldési módok: személyesen nyomtatott formában vagy elektronikusan: bibl@algyo.hu

Részletek: www.algyokultura.hu; tel.: 517-170

A kiállítást csak megfelelő mennyiségű és minőségű beérkezett anyag esetén áll módunkban megrendezni. Megértésüket köszönjük!

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×