× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Ablak a múltra" fotópályázatot hirdet a Könyvtár!

|
2014. szeptember 14. | Kultúra

Algyő napja alkalmából kiállítást rendezünk Algyőhöz kapcsolódó fényképekből Ablak a múltra címmel, melyet Herczeg József, Algyő Nagyközség Polgármestere nyit meg.


Kategóriák:

  1. Algyő anno - Régi épületek fotói (már lebontott vagy átalakított épületek, jellegzetes vagy hivatali épületek – posta, könyvtár, művelődési ház, óvoda, stb.)
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) NEM megengedett a képen.
  2. Algyő akkor és most – régi utcaképek a jelenkorival együtt
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
  3. Kedvenc képem Algyőről – rendezvények, tájképek, tiszai fotók, stb.
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
A kiállítás 2 hétig tekinthető meg a Könyvtárban!

Beküldési határidő: 2014. szeptember 24., szerda, 18 óra

A kiállítás megnyitója: 2014. október 1., 10 óra, Könyvtár

Beküldési módok: személyesen nyomtatott formában vagy elektronikusan: bibl@algyo.hu

Részletek: www.algyokultura.hu; tel.: 517-170

A kiállítást csak megfelelő mennyiségű és minőségű beérkezett anyag esetén áll módunkban megrendezni. Megértésüket köszönjük!

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosítását tervezi a Bartók Béla utca – Tiszavirág utca találkozásánál lévő beépítetlen telekre vonatkozóan.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járda és bejáró építésére meghirdetett pályázatot az önkormányzat felfüggeszti mert a beérkezett igények meghaladták a rendelkezésre álló térkő mennyiségét.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Csütörtökön délután 16 óra után nagy területen kapott lángra a tarló és a lábon álló gabona Algyő külterületén. A tűz két pótkocsira is átterjedt.

2021. július 23. | Rendőrség Bővebben

Az óvoda vezetőjét, Ozsváth Lászlóné Valikát a pandémiás helyzet változtatásra késztette, ezért a megszokott karácsonyi ünnepség helyett kerti parti szervezésével igyekezett vidámságot, örömet szerezni a régi kolléganőknek.

2021. július 21. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2021. július 22. (csütörtök) a napnyugta utáni időszakban.

2021. július 20. | Önkormányzat Bővebben

×