× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Ablak a múltra" fotópályázatot hirdet a Könyvtár!

|
2014. szeptember 14. | Kultúra

Algyő napja alkalmából kiállítást rendezünk Algyőhöz kapcsolódó fényképekből Ablak a múltra címmel, melyet Herczeg József, Algyő Nagyközség Polgármestere nyit meg.


Kategóriák:

  1. Algyő anno - Régi épületek fotói (már lebontott vagy átalakított épületek, jellegzetes vagy hivatali épületek – posta, könyvtár, művelődési ház, óvoda, stb.)
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) NEM megengedett a képen.
  2. Algyő akkor és most – régi utcaképek a jelenkorival együtt
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
  3. Kedvenc képem Algyőről – rendezvények, tájképek, tiszai fotók, stb.
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
A kiállítás 2 hétig tekinthető meg a Könyvtárban!

Beküldési határidő: 2014. szeptember 24., szerda, 18 óra

A kiállítás megnyitója: 2014. október 1., 10 óra, Könyvtár

Beküldési módok: személyesen nyomtatott formában vagy elektronikusan: bibl@algyo.hu

Részletek: www.algyokultura.hu; tel.: 517-170

A kiállítást csak megfelelő mennyiségű és minőségű beérkezett anyag esetén áll módunkban megrendezni. Megértésüket köszönjük!

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×