× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A rajzműhely szereplése a XVII. Deszki Maros Menti Fesztiválon

|
2015. június 05. | Kultúra
2015-ben immáron tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Deszki Maros Menti Fesztivál. Amelynek célja, hogy a tehetséges gyermekeknek, csoportoknak fellépési lehetőséget adjon és a szakmai zsűri közreműködésével segítse munkájukat.

Idén rajzpályázat is került meghirdetésre, melynek témája: "Fény az életünkben" volt, hisz 2015 a Fény éve. A pályamunkák megkötés nélkül, bármilyen technikával és tetszőleges méretben készülhettek.

A fesztiválra csak általános iskolás korú gyerekek jelentkezhettek.

Az algyői rajzműhelyből 3 fő készített pályamunkát a rajzpályázatra. A rajzpályázat eredményhirdetése 2015. április 10-én volt, ahol az algyői rajzműhelyesek munkáit oklevéllel jutalmazta a zsűri.

A beérkezett munkákat a fesztivál ideje alatt kiállították a Deszki Faluházban.
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×