× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A MATASZ algyői klubjának évzáró-évnyitója

|
2015. február 16. | Kultúra
Algyői klubunk közgyűlésén jelen volt Molnár Áron polgármester úr, dr. Palotai Jenő nyugalmazott ezredes megyei elnök és Dékány Lajosné t. főtörzsőrmester megyei titkár-helyettes, a klub teljes tagsága és vezetősége. Az elmúlt évben végzett munkáról Leléné Juhász Erika számolt be, sok értékes rendezvény, koszorúzás, kirándulás, ifjúsági tábor, rendszeres helyi közéleti jelenlét és együttműködési tevékenységet említett meg.

Különösen értékes volt a 46. szegedi gyalog ezredről elnevezett hagyományőrző raj munkája, akik számos környékbeli településen közreműködtek az I. világháborús centenáriumi megemlékezések kapcsán.

Köszönetet mondott a jelenlévő korábbi polgármester úrnak, aki jó alapot teremtett tevékenysége során a színvonalas munkához, és kérte az új polgármester úr segítségét az elkövetkezendő időszakra is.

A program pohárköszöntővel és közös vacsorával záródott.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×