× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

100 új könyv az olvasónak

|
2014. március 03. | Kultúra
2013-ban a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Erôforrás Minisztérium támogatásával több, mint 200 ezer forint értékben bővíthette állományát az algyői Könyvtár a Márai III. program által. A kezdeményezés alapvető célkitűzése, hogy a magyar könyvpiacon megjelenő legfontosabb művek eljussanak a könyvtárak közvetítésével az olvasókhoz, így az algyôi Könyvtár közel 100 új kötettel gazdagodott. A Márai program célja a nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és határon túli magyar kiadók által megjelentetett könyvek eljuttatása minél szélesebb körű olvasói rétegekhez, valamint a kortárs magyar szerzők támogatása és megismertetése. A könyvek hamarosan kölcsönözhetők lesznek a Könyvtárban.

Várjuk szeretettel minden kedves olvasónkat!
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×