× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zöldkönyves tanfolyam

|
2014. november 05. | Gazdaság
A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara idén télen ismételten meghirdeti a 80 órás növényvédelmi tanfolyamot, az úgyneveztt „zöldkönyves tanfolyamot”. A képzés 10 héten keresztül Szegeden lesz, előre láthatólag hetente egy alkalommal. Várható költsége 55 ezer forint, melyben a vizsgadíj is benne van.

A sikeres vizsga után a végzettség feljogosítja a termelőt a II. forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szereket saját célra megvásárolni, illetve növényvédelmi szakirányító felügyelete mellett az I–II.-es forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szerekkel munkát végezni. Jelentkezni a falugazdásznál lehet a jelentkező nevének, címének és telefonszámának megadásával.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×