× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zöldkönyves tanfolyam

|
2014. november 05. | Gazdaság
A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara idén télen ismételten meghirdeti a 80 órás növényvédelmi tanfolyamot, az úgyneveztt „zöldkönyves tanfolyamot”. A képzés 10 héten keresztül Szegeden lesz, előre láthatólag hetente egy alkalommal. Várható költsége 55 ezer forint, melyben a vizsgadíj is benne van.

A sikeres vizsga után a végzettség feljogosítja a termelőt a II. forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szereket saját célra megvásárolni, illetve növényvédelmi szakirányító felügyelete mellett az I–II.-es forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szerekkel munkát végezni. Jelentkezni a falugazdásznál lehet a jelentkező nevének, címének és telefonszámának megadásával.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×