× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

XXXII. EMBER A GÁTON … éjszakai teljesítménytúrák

|
2019. augusztus 12. | Migrált hírek

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2019. szeptember 14-én (szombaton) harminckettedik alkalommal rendezi meg hagyományos éjszakai teljesítménytúráját. A túra védnökei: GYEVIÉP nkft, Mindszent Város Önkormányzata és az ATIVIZIG. A túra gyalogosan, kerékpárral vagy vízen teljesíthető. A gyalogos túra útvonala a Tisza árvízvédelmi töltésén, a kerékpáros túráé részben aszfaltozott (kerékpár) úton részben az árvízvédelmi töltésen, a vízitúráé pedig a Tiszán halad. A túrán részt lehet venni előnevezéssel vagy helyszíni nevezés útján. Az előnevezés akkor érvényes, ha a jelentkező a jelzett határidőn belül megadja az alább kért adatokat és befizeti a nevezési díjat.

 

További hírek

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

×