× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Vidács Orsolya fejére került a korona

|
2010. december 14. | Napjaink

A 22 éves algyői Vidács Orsolya fejére került a korona a Dél-Konstrukt II. Dél-Alföld Szépe választáson szombat este a szegedi IH Rendezvényközpontban.

Palotás nyitotta meg a Dél-Konstrukt II. Dél-Alföld Szépe választást az IH-Rendezvényközpontban szombat este. Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megye 15 legszebb lánya szállt harcba egymással, hogy megküzdjenek a koronáért. A nézőket 20 órától engedték be a rendezvényközpontba, 20.50-kor kezdődött a műsor. Tapodi-Kovács Tímea (VTV Szeged) és Kiss Balázs (Rádió 88) műsorvezetők hosszasan sorolták a több mint egymillió forint összértékű nyereményeket, bemutatták a szakmai és a támogatói zsűrit, majd színpadra lépett a Give Me Five nevű vokálegyüttes.

Az öt fiatalember után Márki Bernadett többszörös bajnok testfestő munkáit csodálhatta meg három modellen a VIP és nem VIP közönség, majd visszatért az acapella együttes, utánuk a Hypnology Dance Club táncosai rázták fel a nézőket hip-hop produkciójukkal.

A lassan legördülő fehér vásznon a pár perces diavetítésnek köszönhetően megismertük a főtámogató munkáit, majd 21.30-kor színpadra lépett a 15 versenyző. A 15-22 éves lányok utcai ruhában vonultak fel David Guetta Love takes over és Memories című számaira. A szegedi, hódmezővásárhelyi, algyői, makói, gyulai, csongrádi, szeghalmi, békéscsabai, sándorfalvi és dobozi királynőjelöltek farmerben és fehér pólóban mutatták meg magukat a zsűrinek és a közönségnek. Hasznos információkat tudtunk meg a lányokról, tudniillik páran főiskolára járnak, a jogi asszisztensként végzett lány kozmetikus szeretne lenni, a modellkedést többen életcéljuknak tekintik és képzeljék el: a 15-ből csak hárman szeretnének a médiában dolgozni!

A körülbelül 15 perces felvonulás után újabb diavetítés következett: három szponzor munkáját ismertük meg néhány percben. A vászon felgördült és Gombos Szabolcs stand up produkcióján nevettek azok a nézők, akik még nem a büfében álltak sorba egy kis frissítőért. Miután a humorista feltárta a művészettel foglalkozó nők legrosszabb tulajdonságait, Tomi Vasquez és Mihálovits Éva világbajnok harmadik helyezett salsa-táncosok produkciója következett.

A 22.15-kor kezdődő bikinis bemutatón Shakira Waka Waka és Loca című dalaira lépkedtek a lányok, akik az arany-barna színű ruhadarabokhoz kiegészítőként napszemüveget viseltek, és vászonszatyrokat osztogattak a kifutó mellett ülő férfiaknak...

Megállapítottuk, hogy nekünk az 5-ös számú versenyző a legszimpatikusabb.

Újabb három szponzort bemutató diavetítés következett, és megnőtt a sor a büfében. Kólával a kezünkben hallgattuk a Give Me Five együttes újabb produkcióját, majd a tombolahúzáson volt a sor. A sorszámozott belépőkkel mindenki részt vett a játékban: néhány ezer forintos nyereményekért izgulhattunk, fotós kollégám nyert is egy ötezer forintos ajándékcsomagot. A 23 órakor kezdődő rövid szünet után ismét Gombos Szabolcs lépett színpadra: egy, a kocsiban felejtett döglött macskáról "sztorizott" a közönségnek.

A spontán kérdések

Milyen az ideális férfi? Miért fontos a nőknek a romantika? Melyek a legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban? Lehet-e nő és férfi között barátság? Mi a 3 legjobb és 3 legrosszabb tulajdonságod? Van-e példaképed, s ha igen, ki az? Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az? Mit változtatnál meg a férfiakon? Tetováltatnál magadra valamit, s ha igen, mit? Mikor csókolóztál először? Mit nézel meg először egy férfin? Magánéletedben követed-e a divatot? Mi volt életed legrosszabb randija? Mi volt a legrosszabb csajozós duma, amivel fel akartak szedni? Milyennek kell lennie egy igazi nőnek?

23.15-kor estélyi ruhában mutatták meg magukat a királynői szerepre áhítozó jelöltek, fordított sorrendben léptek a nézők elé. A lányok mikrofont kaptak és néhány mondatban bemutatkoztak: ismét megtudtuk, hogy ki, honnan érkezett és hogy a modellkedés fontos az életükben - az izgalom hatására olykor akadoztak az előre bemagolt mondatok, ezt elnéztük nekik. Elcsíptünk néhány óvatos ruha- és frizuraigazítást, a vonulás közben Dobrády Ákos (feat Emilia) Szerelemre hangolva és Szekeres Adrien Olyan, mint te című száma szólt felváltva.

Miután mind a 15 versenyző végigvonult a kifutón, Kiss Balázs spontán kérdésekkel "bombázta" a lányokat. A válaszok után újból elsétáltak a közönség előtt a jelöltek. 23.50-kor eltűnt az utolsó lány is a színpadról, a zsűri elvonult tanácskozni, a Hypnology Dance Club táncosai lepték el a színpadot. Megtudtuk, hogy a közönség-tombolán kívül, a rendezvény végén VIP-tombola sorsolás lesz, az ajándékok értéke több mint egymillió forint.

Éjfélkor Király Viktor lépett a színpadra (Do you remember, You are so beautiful, Santa Claus is coming to town), és kisorsolta a közönség-tombola 100 ezer forintos fődíját. Az újabb három támogatót bemutató diavetítést követően negyed egykor megkezdődött az eredményhirdetés. Minden lány a színpadra vonult, a műsorvezetők előbb a különdíjas nevét kiáltották bele a szegedi éjszakába. A 11-es számú Szommer Edina (16 éves békéscsabai versenyző) Vajda Attilától vehette át a nyereményét.

Nyeremények

A Dél-Alföld Szépe csaknem 1 millió forint értékű nyereményt vihetett haza: fél évig használhat egy Smart autót, nyert egy 100 ezer forint értékű portfóliófotózást, 100 ezer forint értékű befektetési jegyet, 100 ezer forintos napszemüvegutalványt, wellneshétvégét, telefont. A királynő udvarhölgyei sem tértek haza üres kézzel, ők is több százezer forint értékű jutalomban részesültek.

A második udvarhölgy Juronics Tamástól kapta meg a díjakat: a 14-es sorszámú Pákozdi Katalin (17 éves szeghalmi versenyző, lila estélyiben) lett a harmadik. Az egyik támogató képviseletében Szabó Tamás lépett a színpadra, hogy az első udvarhölgynek gratuláljon: a 7-es sorszámú Szilaj-Varga Nóra (20 éves csongrádi versenyző) kapta a második helyet. Végül a főszponzor képviselője, Tettey Linola Sika adta át a fődíjat a szépségkirálynőnek: az 5-ös sorszámú Vidács Orsolya (22 éves algyői versenyző) fejére került a korona.

Rövid taps után a közönség türelmes csendben végigvárta, míg elkészültek a fotók a három kiválasztottról, majd ismét Király Viktor lépett a színpadra.

   


kapcsolódó anyagok: delmagyar.hu galéria

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×