× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Véradás az iskolában

|
2014. február 06. | Egészség, életmód
Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola Ifjúsági Vöröskereszt Alapszervezetének kezdeményezésére január 17-én első alkalommal szerveztünk véradást az iskolánkban. Az előkészületekbe aktívan bekapcsolódtak tanulóink. A legtöbb véradót szervező diák jutalomban részesült. Keresztes Kolos 3.a osztályos tanuló 5 véradót delegált, így ő az iskolától ajándékot kapott. Az osztályok között is meghirdettük a versenyt. 12 véradót toborzott az 1.b és a 3.a osztály, ők zöldlevelet és egy tortát kaptak jutalmul az aktív önkéntes munkáért. Minden gyerek, aki segítséget nyújtott, zöldkártyát kapott. Hálásan köszönjük minden segítőnek a munkáját, külön köszönjük a hódmezővásárhelyi Zója Cukrászdának a sütemény és a torta felajánlást.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a 70 véradónak, hogy eljöttek és önzetlenül segítettek a rászorulóknak és ezzel példát mutattak diákjainknak.
 

További hírek

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Falunap egyik kiemelt rendezvényeként az Algyői Foltvarrók Köre 15. jubileumi kiállítása nyílt meg. 2009-ben nyolc fővel indult a szakköri foglalkozás, jelenleg 15 fővel járnak tárlatokra, fesztiválokra.

2024. június 03. | Kultúra Bővebben

×