× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Vállakozói Műhely Bakson

|
2014. február 25. | Gazdaság
Baks Községi Önkormányzat szeretné meghívni Önt illetve ismeretségébe tartozó induló és meglévő vállalkozásokat a Támop 5.3.6-11/1-2012-0013 ,,A jövőnek dolgozunk" - komplex környezet és életminőség - fejlesztési program Baks Mária telepen pályázat keretén belül induló Vállalkozói Műhelyre.

„Mit csináljak, hogy több pénzem legyen a vállalkozásomból jövőre és a következő években?”

Tudja, mit csinálnak a sikeres vállalatok, egytől-egyig, mindegyik?...

Terveznek, célokat határoznak meg, átgondolják, hogy hogyan lehetnek sikeresebbek a következő években, és a mai cselekedeteik egy részét ennek rendelik alá!

Na de hogyan tervezzünk? Hogyan találjuk ki, hogy mi lesz jövőre? (Vajon van-e ráhatásunk?...) Hogyan határozzuk meg céljainkat, hogy az pozitív hatással legyen a vállalkozásunkra?

Egy sikeres vállalkozó, aki tanár is egyben, elmondja! Darmó Magdolna vár mindenkit február 26-án!

Ne hagyja ki! Ebben a témában nem lesz több alkalom!

A jelentkezést előzetes regisztrációhoz kötjük. Regisztrálni a csillaghaz@baks.hu e-mail címen, vagy a 06 62/202-311 telefonszámon lehet, vagy személyesen a Csillagházban (6768 Baks, Fő u. 94/1.) Magony Katalin szakmai asszisztensnél. A regisztráció beérkezése után további tájékoztatást adunk a részletekről.

Részvételére feltétlenül számítunk!
 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×