× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Vállakozói Műhely Bakson

|
2014. február 25. | Gazdaság
Baks Községi Önkormányzat szeretné meghívni Önt illetve ismeretségébe tartozó induló és meglévő vállalkozásokat a Támop 5.3.6-11/1-2012-0013 ,,A jövőnek dolgozunk" - komplex környezet és életminőség - fejlesztési program Baks Mária telepen pályázat keretén belül induló Vállalkozói Műhelyre.

„Mit csináljak, hogy több pénzem legyen a vállalkozásomból jövőre és a következő években?”

Tudja, mit csinálnak a sikeres vállalatok, egytől-egyig, mindegyik?...

Terveznek, célokat határoznak meg, átgondolják, hogy hogyan lehetnek sikeresebbek a következő években, és a mai cselekedeteik egy részét ennek rendelik alá!

Na de hogyan tervezzünk? Hogyan találjuk ki, hogy mi lesz jövőre? (Vajon van-e ráhatásunk?...) Hogyan határozzuk meg céljainkat, hogy az pozitív hatással legyen a vállalkozásunkra?

Egy sikeres vállalkozó, aki tanár is egyben, elmondja! Darmó Magdolna vár mindenkit február 26-án!

Ne hagyja ki! Ebben a témában nem lesz több alkalom!

A jelentkezést előzetes regisztrációhoz kötjük. Regisztrálni a csillaghaz@baks.hu e-mail címen, vagy a 06 62/202-311 telefonszámon lehet, vagy személyesen a Csillagházban (6768 Baks, Fő u. 94/1.) Magony Katalin szakmai asszisztensnél. A regisztráció beérkezése után további tájékoztatást adunk a részletekről.

Részvételére feltétlenül számítunk!
 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×