× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Vadászkutyák az algyői iskolában

|
2014. május 16. | Oktatás
Március 31-én nem mindennapi élményben volt részünk, hiszen az iskolánkba kutyák is érkeztek.

Az algyői iskola aulájában egy fekete és egy fehér puli, két weimari vizsla, egy drótszőrű tacsi és egy border terrier társaságában hallgathattunk meg előadást Hajós Judittól, Vaszkó Elektől és Túri Józseftől a kutyák fontosságáról, szerepéről az életünkben. Kérdéseinkre választ kaphattunk, és könnyebben megértettük a kutyák hasznát úgy, hogy láthattuk is őket. Az előadás után az udvaron a két vizsla bizonyította be ügyességét a „lelőtt” állat keresésénél. Nagyon jó program volt minden gyerek számára megérteni és megnézni a kutyusokat. Reméljük, egyszer újra részt vehetünk egy ehhez hasonló programban!
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×