× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Úszás a Borbála Fürdőben

|
2015. július 02. | Egészség, életmód
Algyő Nagyközség Önkormányzata, a GYEVI-TUR Kft. – Borbála Fürdő támogatásával az Algyői Szivárvány Óvoda nagycsoportosai ebben az évben is úszásoktatáson vehettek részt.

Az úszni tudó és az úszással még csak ismerkedő gyerekekkel Magosi Krisztina úszóedző, testnevelő foglalkozott több mint két héten keresztül kis létszámú csoportokban. A foglalkozások alkalmával a gyerekeknek lehetőségük volt a mély vízben tökéletesíteni úszástechnikájukat, vízbiztonságukat megszilárdítani, a vízben önfeledten játszani. A gyerekeket óvodapedagógusok, dajka nénik, pedagógiai asszisztensek kísérték, akik a gyerekekkel az idő teljes részét a medencében töltötték, valamint a medence széléről figyelték, hogy a legnagyobb biztonságban érezzék magukat. A nagy nyári hőségben minden kisgyermeknek jól esett a hűsítő pancsolás, úszás. Nap, mint nap kellemesen elfáradva, élményekkel gazdagodva térhettek vissza az óvodába.

Köszönjük a Pillangó, a Katica és a Micimackó csoportos gyerekek és felnőttek nevében a lehetőséget és az alkalmat arra, hogy nagycsoportosaink az utolsó óvodai nyarat, sok szép közös emlékkel búcsúztathatták el.
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×