A hazai szépségiparban most kerül bevezetésre a halpedikűr. A Borbála fürdőben 2011. április 5-től már igénybe lehet venni az új szolgáltatást. A hámréteg elváltozásait, bőrkeménykedést lehet halpedikűr kezeléssel tünetmentessé tenni. A doktorhalak kiválóan kezelik a pikkelysömört, ekcémát, felfrissülést adnak a fáradt lábnak.

"> A hazai szépségiparban most kerül bevezetésre a halpedikűr. A Borbála fürdőben 2011. április 5-től már igénybe lehet venni az új szolgáltatást. A hámréteg elváltozásait, bőrkeménykedést lehet halpedikűr kezeléssel tünetmentessé tenni. A doktorhalak kiválóan kezelik a pikkelysömört, ekcémát, felfrissülést adnak a fáradt lábnak.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új szolgáltatás: halpedikűr a Borbála Fürdőben

|
2011. április 14. | Egészség, életmód

A hazai szépségiparban most kerül bevezetésre a halpedikűr. A Borbála fürdőben 2011. április 5-től már igénybe lehet venni az új szolgáltatást.

Mi is a halpedikűr?

Évszázadokkal ezelőtt Ázsiában már felfedezték, hogy a Garra Rufa (más néven piros szívogató márna) nevű 8-12 cm-es hal az emberi bőrön található elhalt hámrétegekből szerzi tápláléka egy részét. Ennek a folyamatnak köszönhetően puhává, selymessé teszi a bőrt, bizsergető mikro masszázzsal jótékony hatást fejt ki  az egész testre.

Mire jó a halpedikűr?

A hámréteg elváltozásait, bőrkeménykedést lehet halpedikűr kezeléssel tünetmentessé tenni. A doktorhalak kiválóan kezelik a pikkelysömört, ekcémát, felfrissülést adnak a fáradt lábnak.

A halpedikűr mellett egész testes kezelés is ismert, ennek engedélyeztetése még folyamatban van.

INFO: Márton Mária ügyvezető, Gyevitur Kft., T.: 62/267-426, Borbála fürdő, T.: 62/517-520,  www.algyo.hu, www.borbalafurdo.hu.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×