× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új ember a GYEVIÉP Nkft. élén

|
2022. március 09. | Gazdaság

Március 1-től új ember került a Gyeviép Nkft. élére Kövér Imre személyében. Az új ügyvezetőt feladatairól, terveiről és arról kérdeztük, hogy lát neki a számára is új munkához.

– Meséljen kicsit magáról, hogy a lakosok kicsit jobban megismerhessék.

– 1976-ban születtem, azóta itt is élek jelenleg feleségemmel és két gyermekemmel. Mindig büszkeséggel tölt el, ha bárkivel beszélek és kiderül, hogy algyői vagyok, hiszen a legtöbb esetben dicsérik a települést és nagyon jó helynek tartják.1999-ben végeztem Szegeden élelmiszeripari üzemmérnökként, a főiskola elvégzése után azonban 2 szezont dolgoztam az az USA-ban, ahol kertépítéssel foglalkoztam. Ez idő alatt is sok tapasztalatot gyűjtöttem, amelyet remélhetőleg hasznosítani tudok a Gyeviép Nkft. vezetőjeként. Ezt követően folyamatosan vezetőként dolgoztam, embereket irányítottam élelmiszeripari területen a Boppe Kft.-nél, kereskedelmi területen pedig a Tesco, Lidl és Metro áruházakban. 1988 óta kajakoztam versenyszerűen. A sport szeretete máig megmaradt, nagyon közel áll hozzám a Tisza, mindig nagyon kötődtem hozzá. 2019-ben egy 10 fős csapattal átvettük az Algyői Vizisport Egyesület vezetését. Célunk a tiszai élet, kajak-kenu népszerűsítése, megismertetése a gyerekekkel Algyőn.

– Milyen a céljai vannak a Gyeviép. Nkft.-vel?

– Ahogyan már említettem, jó érzés, hogy algyőinek mondhatom magam, hiszen jó véleménnyel vannak a településről. Büszke lehetek a falumra. Szeretném, ha ez így is maradna, sőt tovább fejlődne, még vonzóbb, szebb és rendezettebb lenne. Nagyon fontosnak tartom, hogy legelőször is megismerjem a Gyeviép Nkft. működését, az üzemeltetési folyamatokat. Aztán pedig törekedni fogok arra, hogy hatékonyabbá, szervezettebbé tegyem az ott zajló munkát, megőrizzem a pénzügyi stabilitást.

– Miért jelentkezett a pozícióra?

– Eddigi munkakörömben elvesztettem a motivációmat és új kihívásokra vágyom. Így saját községemben dolgozhatom és még többet tehetek érte. Ismerem a lakosok nagy részét, könnyű lesz a kapcsolatfelvétel, és remélem a problémákat, a felmerülő kérdéseket, kéréseket mind meg tudjuk majd oldani.

– Tervez-e változtatást a jelenlegi munkakörökön, vállalásokon?

– Korai lenne még erről nyilatkoznom. Meg kell ismernem a működési folyamatokat és érdemben csak ezután tudok erről nyilatkozni. Szeretném minél hamarabb látni és megismerni a működést. Természetesen vannak ötleteim, amelyeket megvizsgálnék, körbejárnék és a későbbiekben tájékoztatom erről a lakosságot.

– Végzett-e hasonló jellegű feladatokat korábban?

– Az Algyői Vizisport Egyesület vezetőjeként a munkáltatói jogkör gyakorlása mellett pályázatokat írunk, a gyerekek számára biztosítjuk az eszközöket, a versenyekre való regisztrációt, a részvételt, az utazást, a folyamatos edzéseket, meg kell teremteni a pénzügyi hátteret. Ezek a feladatok sokban megegyeznek a Gyeviép Nkft. feladataival, csak kicsiben. Fontos számomra a munkavállalók tapasztalatának és tudásának megőrzése, hogy a legjobb teljesítményt hozzam ki a csapatból. Talán az egyik legnehezebb feladat, a munkavállalók motiválása, lelkesítése. De ezt is igyekszem majd legjobb tudásom szerint megoldani.

– Hogyan készült a március 1-re, amikor munkába állt Algyőn?

– Nagyon vártam a március 1-jét, tettre készen, tudásra szomjasan. Remélem a csapat részéről is hasonlóan vártak. Szeretném, hogy mihamarabb befogadjanak és segítsenek a beilleszkedésben.

 

További hírek

Lovászi Péter, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gólyavédelmi programjának vezetője 3 fiókát gyűrűzött ma meg az Algyői Könyvtárnál. Nemcsak a gyűrűzés menetét mutatta be az érdeklődőknek, az egyik gólyafiókát testközelből is meg lehetett tekinteni.

2022. június 30. | Napjaink Bővebben

Meghívó Algyő Nagyközség Településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) 2022. évi részleges módosítása ügyében tartandó lakossági fórumára.

2022. június 29. | Önkormányzat Bővebben

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. július 1-jén, pénteken Köztisztviselők Napján az Algyői Polgármesteri Hivatal zárva tart. Az ügyfélfogadás ezen a napon szünetel.

2022. június 28. | Önkormányzat Bővebben

Az MVM Áramhálózati Kft. tájékoztatása alapján hálózatfejlesztési munkákat végzése miatt áramszünet lesz 2022. július 1-én, 15-én és 28-án 8 és 16 óra között.

2022. június 27. | Gazdaság Bővebben

A védőnői két körzetet ellátó védőnőknél májusban személyváltozás történt.

2022. június 23. | Egészség, életmód Bővebben

×