× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

|
2020. január 09. | Migrált hírek

A keddi edzésen, amikor a női NB II-es csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, Bella Árpád, a klub elnöke bemutatta a hölgyeknek az új trénerüket, ifjabb Farkas Józsefet.

A klub első számú embere elmondta, hogy elégedettek voltak Avar György munkájával, amit mi sem mutat jobban, mint, hogy Avar mester a továbbiakban a klub menedzsmentjét erősíti, például a férfi csapat edzésmunkáját segíti, amikor mesterük, Aki egyben a férfi serdülő válogatott edzője, távol van a klubjától.

De a klub eddigi „ars poetikáját” követve, fiatal ambiciózus edzőt hoztak a csapat mellé, hogy közösen megújulva, elérjék a kitűzött célt, a bajnokság megnyerését, és a feljutást. Erre Avar mester munkájának is köszönhetően meg van az esély, lévén csupán egy ponttal előzi meg Őket a Békéscsaba, s tavasszal a viharsarkiak jönnek Algyőre.

Az új tréner nem jelent új arcot a klubnál, hisz anno védett az NB II-es bajnok férfi csapatban, illetve NB I/B-ben is szerepelt a klub színeiben. Jó ideje azonban a partvonal mellett szolgálta kedvenc sportágát, Marosán György segítőjeként NB I/B-s bajnoki címeket nyert Kecskeméten és Szombathelyen is.

Bár a vasi „fővárosban” igen jól érezte magát, s Őt is nagyon kedvelték (ez kiderült a népszerű közösségi oldalon, a távozásához fűzött kommentekből), de családi okok miatt is, visszavágyott Szegedre. A téli szünetben találkoztak Bella Árpáddal és rövid beszélgetés után, megegyeztek a közös folytatásról.

Más változás nem történ a női gárdánál, tehát továbbra is Arany Zoltán a másodedző és Varga Balázs a technikai vezető.

 

További hírek

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

A szegedi rendőrök a társhatóságok munkatársaival közösen ellenőriztek egy engedély nélküli rendezvényt. A rendőrség közleménye szerint most Algyőn csaptak le a driftelőkre.

2024. április 10. | Rendőrség Bővebben

×