× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek

|
2021. május 13. | Sport

Két évvel ezelőtt teljesen új irányvonalat vett Algyőn a kajak-kenu sport. A helyi egyesület az elmúlt időszakban javarészt önerőből felépített egy mára már 35-40 fős taglétszámú klubot, amelyben folyamatos napi szintű munka zajlik és a cél, hogy idén 20 fő feletti versenyengedéllyel rendelkező versenyzőjük legyen.

A fejlődés a mai napon új szintre lépett, az önkormányzat átadta az egyesületnek az egykori fehér iskola egy részét a helyi kajak-kenu sportközpont kialakítására. A tervek szerint idővel itt egy kajak-kenu sportközpont fog kiépülni, addig is öltözőket és tornatermet alakítanak ki benne a sportolóknak.

A ma délelőtti átadóünnepségen részt vett Sík Márton, a Vajda Attila Regionális Akadémia menedzsere, Molnár Áron, Algyő polgármestere, Füzesy István alpolgármester, valamint Kövér Imre, az Algyői Vízisport Egyesület elnöke.


Kapcsolódó galéria: Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×