× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek

|
2021. május 13. | Sport

Két évvel ezelőtt teljesen új irányvonalat vett Algyőn a kajak-kenu sport. A helyi egyesület az elmúlt időszakban javarészt önerőből felépített egy mára már 35-40 fős taglétszámú klubot, amelyben folyamatos napi szintű munka zajlik és a cél, hogy idén 20 fő feletti versenyengedéllyel rendelkező versenyzőjük legyen.

A fejlődés a mai napon új szintre lépett, az önkormányzat átadta az egyesületnek az egykori fehér iskola egy részét a helyi kajak-kenu sportközpont kialakítására. A tervek szerint idővel itt egy kajak-kenu sportközpont fog kiépülni, addig is öltözőket és tornatermet alakítanak ki benne a sportolóknak.

A ma délelőtti átadóünnepségen részt vett Sík Márton, a Vajda Attila Regionális Akadémia menedzsere, Molnár Áron, Algyő polgármestere, Füzesy István alpolgármester, valamint Kövér Imre, az Algyői Vízisport Egyesület elnöke.


Kapcsolódó galéria: Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×