× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek

|
2021. május 13. | Sport

Két évvel ezelőtt teljesen új irányvonalat vett Algyőn a kajak-kenu sport. A helyi egyesület az elmúlt időszakban javarészt önerőből felépített egy mára már 35-40 fős taglétszámú klubot, amelyben folyamatos napi szintű munka zajlik és a cél, hogy idén 20 fő feletti versenyengedéllyel rendelkező versenyzőjük legyen.

A fejlődés a mai napon új szintre lépett, az önkormányzat átadta az egyesületnek az egykori fehér iskola egy részét a helyi kajak-kenu sportközpont kialakítására. A tervek szerint idővel itt egy kajak-kenu sportközpont fog kiépülni, addig is öltözőket és tornatermet alakítanak ki benne a sportolóknak.

A ma délelőtti átadóünnepségen részt vett Sík Márton, a Vajda Attila Regionális Akadémia menedzsere, Molnár Áron, Algyő polgármestere, Füzesy István alpolgármester, valamint Kövér Imre, az Algyői Vízisport Egyesület elnöke.


Kapcsolódó galéria: Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×