× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek

|
2021. május 13. | Sport

Két évvel ezelőtt teljesen új irányvonalat vett Algyőn a kajak-kenu sport. A helyi egyesület az elmúlt időszakban javarészt önerőből felépített egy mára már 35-40 fős taglétszámú klubot, amelyben folyamatos napi szintű munka zajlik és a cél, hogy idén 20 fő feletti versenyengedéllyel rendelkező versenyzőjük legyen.

A fejlődés a mai napon új szintre lépett, az önkormányzat átadta az egyesületnek az egykori fehér iskola egy részét a helyi kajak-kenu sportközpont kialakítására. A tervek szerint idővel itt egy kajak-kenu sportközpont fog kiépülni, addig is öltözőket és tornatermet alakítanak ki benne a sportolóknak.

A ma délelőtti átadóünnepségen részt vett Sík Márton, a Vajda Attila Regionális Akadémia menedzsere, Molnár Áron, Algyő polgármestere, Füzesy István alpolgármester, valamint Kövér Imre, az Algyői Vízisport Egyesület elnöke.


Kapcsolódó galéria: Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A kerti munkát és a gyerekek kinti játékát egyaránt zavarják a méhek Algyőn, sokan félnek tőlük. Éppen ezért egyeztetésre hívta a helyi méhészeket az önkormányzat, és ellenőrizték a szabályok betartását is. Közös megoldást találtak.

2021. június 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából a Szempair Kft. légi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközségben a következő területeken.

2021. június 16. | Önkormányzat Bővebben

Az óvodába járó gyermekek létszámának növekedésével arányosan vált egyre zsúfoltabbá a játszóudvar, éppen ezért nevelőközösségünk elhatározta, hogy gazdagabbá, változatosabbá varázsolja az udvari játékeszközöket.

2021. június 14. | Oktatás Bővebben

Két autó, egy Volkswagen Passat és egy Mercedes karambolozott szombat este fél 8 körül az Algyői úton, a MOL kútnál, Szeged irányában. Az egyik autó felborult, jelenleg is a feje tetején van, a helyszínen lévő olvasóinktól úgy tudjuk, sérült is van.

2021. június 13. | Rendőrség Bővebben

Algyői séta címmel nyílt tárlata a Faluházban a szegedi Nap-Fény Fotókörnek. A kör tagjai tavaly nyáron többször is a községbe kirándultak, ekkor kapták lencsevégre például a tájház kiállítását, a helyi fodrászt és kiemelkedő épületeket is a településen.

2021. június 12. | Kultúra Bővebben

×