× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új 4 személyes MK-4 minikajak a gyerekeknek

|
2021. május 20. | Sport

Az Algyői Vízisport Egyesület egy új, különleges hajóval nyitja meg a szezont. Az edzők és az ifjú sportolók nagy örömére a hajók száma egy négy személyes kajakkal gazdagodott, amelyet már ki is próbálhattak kicsik és nagyok is a Tiszán. A hajó beszerzését az egyesület önerőből, illetve Molnár Áron, Algyő Nagyközség polgármestere és a REWOX cégcsoport támogatásával valósíthatta meg. 

Csúri Szabolcs, az egyesület tagja elmondta, hogy a 4 személyes MK-4 minikajak a csapatevezés tanításának, elsajátításának nélkülözhetetlen eszköze, a legjobb mód arra, hogy a gyerekek megismerjék és egy életre megszeressék a kajakozást. Az utánpótlás korosztály számára alkalmas a fiatalok oktatására, technikai képzésére. Fontos a csapategység formálása, kialakítása szempontjából mindamellett hogy a sikerélményt nyújt azoknak a gyerekeknek is, akik bizonytalanabbak egyedül a vízen. 

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×