× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új 4 személyes MK-4 minikajak a gyerekeknek

|
2021. május 20. | Sport

Az Algyői Vízisport Egyesület egy új, különleges hajóval nyitja meg a szezont. Az edzők és az ifjú sportolók nagy örömére a hajók száma egy négy személyes kajakkal gazdagodott, amelyet már ki is próbálhattak kicsik és nagyok is a Tiszán. A hajó beszerzését az egyesület önerőből, illetve Molnár Áron, Algyő Nagyközség polgármestere és a REWOX cégcsoport támogatásával valósíthatta meg. 

Csúri Szabolcs, az egyesület tagja elmondta, hogy a 4 személyes MK-4 minikajak a csapatevezés tanításának, elsajátításának nélkülözhetetlen eszköze, a legjobb mód arra, hogy a gyerekek megismerjék és egy életre megszeressék a kajakozást. Az utánpótlás korosztály számára alkalmas a fiatalok oktatására, technikai képzésére. Fontos a csapategység formálása, kialakítása szempontjából mindamellett hogy a sikerélményt nyújt azoknak a gyerekeknek is, akik bizonytalanabbak egyedül a vízen. 

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×