× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új 4 személyes MK-4 minikajak a gyerekeknek

|
2021. május 20. | Sport

Az Algyői Vízisport Egyesület egy új, különleges hajóval nyitja meg a szezont. Az edzők és az ifjú sportolók nagy örömére a hajók száma egy négy személyes kajakkal gazdagodott, amelyet már ki is próbálhattak kicsik és nagyok is a Tiszán. A hajó beszerzését az egyesület önerőből, illetve Molnár Áron, Algyő Nagyközség polgármestere és a REWOX cégcsoport támogatásával valósíthatta meg. 

Csúri Szabolcs, az egyesület tagja elmondta, hogy a 4 személyes MK-4 minikajak a csapatevezés tanításának, elsajátításának nélkülözhetetlen eszköze, a legjobb mód arra, hogy a gyerekek megismerjék és egy életre megszeressék a kajakozást. Az utánpótlás korosztály számára alkalmas a fiatalok oktatására, technikai képzésére. Fontos a csapategység formálása, kialakítása szempontjából mindamellett hogy a sikerélményt nyújt azoknak a gyerekeknek is, akik bizonytalanabbak egyedül a vízen. 

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×