× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Továbbjutott a magyar kupában az Algyő

|
2020. október 30. | Sport

Mindössze tíz perc alatt lerendezte a továbbjutás kérdését a Levendula Hotel FKSE-Algyő női kézilabdacsapata Kunszent­miklóson a magyar kupa 2. fordulójában. 2020-ban még négy bajnoki vár az algyőiekre, legközelebb jövő szombaton a Gyomaendrődöt fogadják.

Női kézilabda, TIPPMIX magyar kupa, 2. forduló.: Miklós KC – Levendula Hotel FKSE-Algyő 21–40 (11–24)

Kunszentmiklós, 100 néző. Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.
Levendula Hotel-FKSE Algyő: Portás – Ilyés 3, Lovistyék 4, Farkas 4/1, Szepesi 6, Vér, Csáki 3. Csere: Zsilák 2, Ladics 1, Balázs, Aracsi 5, Rózsa 5, Gercsó 7/1. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Pár játékosom pihenőt kapott, az elmúlt egy hétben öt különböző talajon kellett edzenünk és játszanunk, ez nagyon megterhelő. Voltak akik még több lehetőséghez jutottak, ezzel szépen éltek, odatették ma­­gukat maximálisan. Kipróbáltunk új dolgokat, gyakoroltunk új formációkat. Remekül kezdtük a mérkőzést, a 11. percben már 12–1-re tudtunk vezetni, így visszább tudtunk venni a tempóból. Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk, hogy így, hibátlanul álljunk a bajnokságban is, rendkívül elégedett vagyok a lányok teljesítményével, mentalitásával. Most jön egy kicsit nagyobb regenerálódási időszak, hiszen ez­­után is kemény munka vár ránk. Örülök a továbbjutásnak.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2021.03.04-én (csütörtökön) 22:00-tól 04:00 óráig Algyő, Búvár utca - Téglás utca kereszteződésében hálózatöblítési munkákat végez.

2021. március 03. | Gazdaság Bővebben

Minden feladatát el tudja látni idén is az önkormányzat, racionalizálásokra azonban szükség van – hangsúlyozta Molnár Áron polgármester. A nagyközség önmagán kezdi a spórolást, csaknem 200 milliót szeretnének megtakarítani.

2021. március 03. | Önkormányzat Bővebben

Ahogy sokan már tapasztalták is, a háziorvosi praxisokban is elkezdtük a vakcinációt. Ennek megszervezése, lebonyolítása hatalmas szervezőmunkát és időt igényel. Minden héten megkapjuk az oltásra regisztráltak listáját, illetve azt, hogy ezen betegek részére melyik védőoltást biztosítja az állam....

2021. március 02. | Egészség, életmód Bővebben

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

2021. március 02. | Sport Bővebben

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

×