× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Továbbjutott a magyar kupában az Algyő

|
2020. október 30. | Sport

Mindössze tíz perc alatt lerendezte a továbbjutás kérdését a Levendula Hotel FKSE-Algyő női kézilabdacsapata Kunszent­miklóson a magyar kupa 2. fordulójában. 2020-ban még négy bajnoki vár az algyőiekre, legközelebb jövő szombaton a Gyomaendrődöt fogadják.

Női kézilabda, TIPPMIX magyar kupa, 2. forduló.: Miklós KC – Levendula Hotel FKSE-Algyő 21–40 (11–24)

Kunszentmiklós, 100 néző. Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.
Levendula Hotel-FKSE Algyő: Portás – Ilyés 3, Lovistyék 4, Farkas 4/1, Szepesi 6, Vér, Csáki 3. Csere: Zsilák 2, Ladics 1, Balázs, Aracsi 5, Rózsa 5, Gercsó 7/1. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Pár játékosom pihenőt kapott, az elmúlt egy hétben öt különböző talajon kellett edzenünk és játszanunk, ez nagyon megterhelő. Voltak akik még több lehetőséghez jutottak, ezzel szépen éltek, odatették ma­­gukat maximálisan. Kipróbáltunk új dolgokat, gyakoroltunk új formációkat. Remekül kezdtük a mérkőzést, a 11. percben már 12–1-re tudtunk vezetni, így visszább tudtunk venni a tempóból. Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk, hogy így, hibátlanul álljunk a bajnokságban is, rendkívül elégedett vagyok a lányok teljesítményével, mentalitásával. Most jön egy kicsit nagyobb regenerálódási időszak, hiszen ez­­után is kemény munka vár ránk. Örülök a továbbjutásnak.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×