× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Továbbjutott a magyar kupában az Algyő

|
2020. október 30. | Sport

Mindössze tíz perc alatt lerendezte a továbbjutás kérdését a Levendula Hotel FKSE-Algyő női kézilabdacsapata Kunszent­miklóson a magyar kupa 2. fordulójában. 2020-ban még négy bajnoki vár az algyőiekre, legközelebb jövő szombaton a Gyomaendrődöt fogadják.

Női kézilabda, TIPPMIX magyar kupa, 2. forduló.: Miklós KC – Levendula Hotel FKSE-Algyő 21–40 (11–24)

Kunszentmiklós, 100 néző. Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.
Levendula Hotel-FKSE Algyő: Portás – Ilyés 3, Lovistyék 4, Farkas 4/1, Szepesi 6, Vér, Csáki 3. Csere: Zsilák 2, Ladics 1, Balázs, Aracsi 5, Rózsa 5, Gercsó 7/1. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Pár játékosom pihenőt kapott, az elmúlt egy hétben öt különböző talajon kellett edzenünk és játszanunk, ez nagyon megterhelő. Voltak akik még több lehetőséghez jutottak, ezzel szépen éltek, odatették ma­­gukat maximálisan. Kipróbáltunk új dolgokat, gyakoroltunk új formációkat. Remekül kezdtük a mérkőzést, a 11. percben már 12–1-re tudtunk vezetni, így visszább tudtunk venni a tempóból. Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk, hogy így, hibátlanul álljunk a bajnokságban is, rendkívül elégedett vagyok a lányok teljesítményével, mentalitásával. Most jön egy kicsit nagyobb regenerálódási időszak, hiszen ez­­után is kemény munka vár ránk. Örülök a továbbjutásnak.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×