× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Törökszentmiklóson átlépve jutott tovább az FKSE a kupában

|
2014. október 11. | Sport
Osztálytársát verte a férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége hazai környezetben a Törökszentmiklós csapatát győzte le 36-30-ra.

A meccset végig uraló hazaiak a 24. percben már ötgólos előnyre tettek szert. A vendégek az első félidő végére kissé szépítettek az eredményen, de a második játékrész 10. percére már ismét jelentős volt az algyői fölény. A végjáték sem hozott igazi fordulatot a miklósiaknak, így Dankó Ervin csapata magabiztos játékkal hatgólos győzelmet szerzett, és ezzel a harmadik fordulóba jutott. Szombaton a fiúk a Fradi otthonában lépnek pályára. Reméljük, hasonló játékkal sikerül onnan is pontot rabolniuk.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló: FKSE Algyő – Arago Törökszentmiklósi KE 36-30 (13-11)

Algyő, Fehér Ignác Sportcsarnok, 70 néző. Vezette: Csányi Tibor, Zörgő Róbert.
FKSE: Kiss O. – AMBRUS 5, RAFFAI 5, Zöldy 1, Szepesi, Bolvári 3, Teimel 3. Csere: Deák, László, GAZSÓ 10, Pál 2, Kocsis 2, Valaczkai 1, Bélecki 1, Varga 2, Morva 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "A hétvégi mérkőzés után fő célunk az volt, hogy agresszívabbá tegyük a védekezésünket. Ez a második félidő közepéig nagyjából meg is valósult, és ennek köszönhető a viszonylag fölényes győzelmünk. Külön örülök fiatal játékosom, Gazsó Balázs csupaszív játékának."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×