× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

(több) Osztálynyi különbség... Ez jó mulatság, férfimunka volt

|
2020. március 09. | Migrált hírek

(több) Osztálynyi különbség

Szegény embert még az ág is húzza. Ez lehetett a hazaiak mottója a mai megyei találkozón. Rangadót nem írnék, hisz a vezetőedzőjét, a kettős igazolású játékosait és a sérültjeit nélkülöző hazaiak, csupán nyolc percig tudták nyílttá tenni a találkozót. Asztalos Judó a Deszk másodedzője mindent megpróbált és hat-hatig ez működött is. De ezután a mieink felőrölték a szimpatikusan küzdő hazai gárdát.

Gyakorlatilag minden posztos felülmúlták a deszkieket. Jó volt látni milyen jó formában védett mindkét kapusunk, és szinte valamennyi mezőnyjátékosunk felszabadultan játszott. S bár ekkora különbségnél nem szokás ennyi embert kiemelni, most mégis ezt teszem.

Ferróép-Szer Deszk – Levendula Hotel FKSE-Algyő 18-48 (10-18)

Deszk 100 néző, vezette: Grézló, Miklós
FKSE: KÖLCZE – Draxler, Zsilák 2, Vér 1, CSÁKI 8/2, Ilyés 1, SZEPESI 13/2. Csere: HERNÁDI (kapus) ARACSI 5, RÓZSA 5, HOMOKI 5/1, KOZMA 5, Gercsó. Lovistyék, Túri 2, Pocsai 1. Edző: Farkas József.
Kiállítások: 4 ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/0 ill. 4/4.

Farkas József: - Óriási gratuláció jár a Csapatomnak! Remek védekezés és támadás jellemzett minket, nem tudok olyan embert mondani a mérkőzésre benevezett 16 főből, aki ne tett volna hozzá a győzelemhez. Egy pillanatra sem álltunk meg, kemények voltunk, akartunk, küzdöttünk. Jövő hétre is erre lesz szükségünk, hogy nyerjünk a Hódmezővásárhely ellen hazai pályán. Holnaptól már erre a mérkőzésre kell koncentrálnunk, reméljük, sokan szurkolnak majd nekünk és támogatnak minket.
 
Ez jó mulatság, férfimunka volt

Mint fuldoklónak az oxigén, vagy mint a sivatagban szomjazónak egy kulacs víz úgy kellett volna mindkét csapatnak a győzelem a szombat esti alsóházi rangadón. A vendégek mestere, kovács István, Aki éppen Herbert Gábor előtt vezette a csapatunkat, bár tartott a meccstől, de bizakodó volt.

A mieinknek pedig nem volt más alternatíva, mint a győzelem, s ezt a kezdeti nehézkedések után, a huszadik perctől megmutatták, hogy most Ők a jobb csapat. Mezei Bendegúz első hat lövése utat talált Szabó Péter, egykori veszprémi hálóőr kapujába, sajnos a későbbiekben a „vissza-alsóit” kottából védte a vendégjátékos. Az egykori szegedi Sutka Norbi is belefáradt a kezdeti lendületes játékába, s Kiss Olivér igazi kapitányként segítette az Övéit. Apropó Kiss Oli. Furcsa, amit most írok, de a koronavírus járványnak is lehet pozitív hozadéka. Olivér ugyanis a járvány miatt nem utazott el meccseket vezetni, így tudta segíteni a fiúkat. Igaz Ők is sokat tettek a kapusukért, Bajorhegyi Ádám vezérletével kőkemény falat húztak a kapunk elé, ráadásul, most a támadásunkban sem találhattunk kivetni valót.

A csapat nyomaiban már az őszi formáját idézte, reméljük, így lesz ez a későbbiekben is.

ContiTech FKSE-Algyő- Balassagyarmati Kábel SE 34-24 (19-11)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 200 néző, vezette: Sándor, Szikszay.
FKSE: KISS O. 1- BALDA 6, Mezei 7/2, BAJORHEGYI, TÓTH 5, Dolezsál 3, Temesvári 2. Csere: Magyar 3, Pál 2, Valaczkai 3, Vass 2/1. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 14 ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 3/1.

Herbert Gábor: - Szegény ember vízzel főz, az előétel, elkészült.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×