× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Térítésmentesen elvihető tüzelőnek való tuskók

|
2015. április 09. | Önkormányzat
Algyő Nagyközség Önkormányzata a Kuktor közben található hulladékudvar mellett raktározza a 47. számú főút szélesítése során kitermelt tuskókból, a lakosság részére térítésmentesen átadható tüzelőanyagot.

A terület a Gyeviép Nkft. (6750 Algyő, Kastélykert u. 49.) kezelésében áll, így a területről faanyagot a kezelő hozzájárulásával, a Gyeviép Nkft. tudtával lehet elvinni. A tüzelőnek való tuskók feldarabolását és elszállítását mindenkinek saját magának kell megoldani. A munka- és balesetvédelmi előírások betartásáért mindenki saját maga felel.

A bejelentéseket a Kuktor közben, a hulladékudvar kezelőjénél kell megtenni, reggel 6 óra és este 22 óra között.
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×