× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Térítésmentesen elvihető tüzelőnek való tuskók

|
2015. április 09. | Önkormányzat
Algyő Nagyközség Önkormányzata a Kuktor közben található hulladékudvar mellett raktározza a 47. számú főút szélesítése során kitermelt tuskókból, a lakosság részére térítésmentesen átadható tüzelőanyagot.

A terület a Gyeviép Nkft. (6750 Algyő, Kastélykert u. 49.) kezelésében áll, így a területről faanyagot a kezelő hozzájárulásával, a Gyeviép Nkft. tudtával lehet elvinni. A tüzelőnek való tuskók feldarabolását és elszállítását mindenkinek saját magának kell megoldani. A munka- és balesetvédelmi előírások betartásáért mindenki saját maga felel.

A bejelentéseket a Kuktor közben, a hulladékudvar kezelőjénél kell megtenni, reggel 6 óra és este 22 óra között.
 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×