× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Teljes lett a sorminta

|
2019. december 11. | Migrált hírek

Ezen a hétvégén mindkét szakág (női és férfi) öt-öt pontot szerzett. Nyertek a serdülők és a felnőttek, döntetleneztek az ifik. Hogy ez a „sorminta” teljes legyen, ahhoz ma a leány serdülőnek nyernie kellett. Nyert is, méghozzá magabiztosan, pedig két beteg gyermeknek is el kellett utaznia, hogy meglegyen a kötelező 12 játékos. A tabellán előttük levő Kispestet verték meg idegenben, így a két csapat helyet cserélt, s a mieink az ötödik helyen telelhetnek, amihez gratulálunk!
 
Kispest NKK-FKSE-Algyő 21-33 (9-16)

Bp. Építők csarnok 30 néző, vezette: Bognár, Marton
FKSE: SZILÁGYI – Lantos 5/1, CZIFRA 3, FÜZESY 7/1, BELOVAI 5, Savanya 2/1, FARKAS 2. Csere: ÁCS ZS.6/1, Molnár Cs. 2, BÉKÉSI 1, Sulyok, Mazurák. Edző: Gera Pál
Kiállítások: 4 ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 8/4
 
Gera Pál: - Idén talán ma játszottunk a legjobban a serdülő bajnokságban, aminek egy örömjáték lett a vége, bár 9 egészséges lányom volt a mezőnybe, de ők hatalmasat védekeztek, fegyelmezetten es keményen, amihez párosult a jó kapusteljesítmény. Gratulálok a lányoknak.
 
Két vereséggel zártak az U 13-as lányaink
 
Vásárhelyen zárták az évet az U 13-as lányaink. A dorozsmaiak első és második csapatával csaptak össze, sajnos mindkét találkozót elveszítették. Az őszi idényt három győzelemmel és hét vereséggel zárták, de már adtak játékost az NB II-es serdülő csapatnak!
 
FKSE-Algyő- PC Trade Szeged II. 20-22 (8-12)

Hódmezővásárhely 80 néző, vezette: Kovács, Papp
PC Trade Szeged I.- FKSE-Algyő 33-10 (15-4)
Hódmezővásárhely 80 néző, vezette: Kovács, Papp
 
FKSE: Kőházi- Ács E., Ambrus, Bálint-Harmati, Báló V., Bereczky, Farkas, Illés, Juhász, Molnár Z., Nagy, Nyilas, Temkó. Edző: Draxler Orsolya
 

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×