× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák

|
2024. február 13. | Önkormányzat

A Kastélykert utca végén, az épülő településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák lesznek a hét további részében. A személygépkocsi forgalom biztosított lesz, de lehetnek torlódások, így kérnénk Önöket, hogy lehetőség szerint ne ezen az útvonalon hagyják el vagy közelítsék meg Algyő területét.

A tehergépjármű forgalom viszont akadályoztatva lesz. Akinek tudomása van arról, hogy a hét második felében várható nagy tehergépjármű szállítmánya, az szóljon a fuvarozónak, hogy a másik két bekötő úton közlekedjen (Téglás utcai körforgalom, vagy a Vásárhelyi utca).

A jelenlegi ütemterv:

  • 2024. 02. 14. (szerda) – kifelé tartó sáv, szegélyépítés: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 15. (csütörtök) – bejövő sáv aszfaltozása: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 14. (péntek) – kimenő sáv aszfaltozás: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik az új aszfalton közlekedhetnek, a bejövő sávon.

A munkálatok erősen időjárás (eső) függőek, így az ütemterv borulhat, az időjárás függvényében.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét, közlekedjenek óvatosan.

 

További hírek

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

A kosárfonás régi, hagyományos mesterség, azonban egyre kevesebb kézművest lehet találni, aki őrzi még a gyevi kosárfonók titkait. Szalmáné Simon Éva Alkotó-díjas szakemberünk nemcsak ismeri csínyjt-bínyját ennek a technikának, de szívesen tanítja is azt.

2024. június 26. | Kultúra Bővebben

×