× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák

|
2024. február 13. | Önkormányzat

A Kastélykert utca végén, az épülő településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák lesznek a hét további részében. A személygépkocsi forgalom biztosított lesz, de lehetnek torlódások, így kérnénk Önöket, hogy lehetőség szerint ne ezen az útvonalon hagyják el vagy közelítsék meg Algyő területét.

A tehergépjármű forgalom viszont akadályoztatva lesz. Akinek tudomása van arról, hogy a hét második felében várható nagy tehergépjármű szállítmánya, az szóljon a fuvarozónak, hogy a másik két bekötő úton közlekedjen (Téglás utcai körforgalom, vagy a Vásárhelyi utca).

A jelenlegi ütemterv:

  • 2024. 02. 14. (szerda) – kifelé tartó sáv, szegélyépítés: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 15. (csütörtök) – bejövő sáv aszfaltozása: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 14. (péntek) – kimenő sáv aszfaltozás: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik az új aszfalton közlekedhetnek, a bejövő sávon.

A munkálatok erősen időjárás (eső) függőek, így az ütemterv borulhat, az időjárás függvényében.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét, közlekedjenek óvatosan.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×