× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Társadalmi munka az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2020. november 22. | Oktatás

Szerveztünk egy közös őszi programot a szülőkkel, amelynek célja a közösségépítés volt. A vidám hangulatú délután eredményeképpen mintegy 100 tő levendulát ültettünk az édesanyákkal a Gyermekkertben, míg az édesapák lelkesen a közlekedési pálya felfestéséhez fogtak. A konyhás nénik teával és aprósüteményekkel kedveskedtek a résztvevőknek. Az óvodások nagy örömmel vették birtokba a KRESZ-pályát a közlekedésbiztonsági héten.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az együttműködést.

Az Algyői Szivárvány Óvoda nevében Ozsváth Lászlóné és Kakuszi Ildikó

 

További hírek

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2021.03.04-én (csütörtökön) 22:00-tól 04:00 óráig Algyő, Búvár utca - Téglás utca kereszteződésében hálózatöblítési munkákat végez.

2021. március 03. | Gazdaság Bővebben

Minden feladatát el tudja látni idén is az önkormányzat, racionalizálásokra azonban szükség van – hangsúlyozta Molnár Áron polgármester. A nagyközség önmagán kezdi a spórolást, csaknem 200 milliót szeretnének megtakarítani.

2021. március 03. | Önkormányzat Bővebben

Ahogy sokan már tapasztalták is, a háziorvosi praxisokban is elkezdtük a vakcinációt. Ennek megszervezése, lebonyolítása hatalmas szervezőmunkát és időt igényel. Minden héten megkapjuk az oltásra regisztráltak listáját, illetve azt, hogy ezen betegek részére melyik védőoltást biztosítja az állam....

2021. március 02. | Egészség, életmód Bővebben

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

2021. március 02. | Sport Bővebben

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

×