× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Társadalmi munka az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2020. november 22. | Oktatás

Szerveztünk egy közös őszi programot a szülőkkel, amelynek célja a közösségépítés volt. A vidám hangulatú délután eredményeképpen mintegy 100 tő levendulát ültettünk az édesanyákkal a Gyermekkertben, míg az édesapák lelkesen a közlekedési pálya felfestéséhez fogtak. A konyhás nénik teával és aprósüteményekkel kedveskedtek a résztvevőknek. Az óvodások nagy örömmel vették birtokba a KRESZ-pályát a közlekedésbiztonsági héten.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az együttműködést.

Az Algyői Szivárvány Óvoda nevében Ozsváth Lászlóné és Kakuszi Ildikó

 

További hírek

A vándorló vadmadarak vonulási útvonalai hazánkat is érintik, ezért dr. Bognár Lajos országos főállatorvos azonnali hatállyal, országszerte elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását.

2020. november 27. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet megüresedő költségalapú bérlakások legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. november 27. | Önkormányzat Bővebben

Sukorón rendezték a szezon egyik utolsó, utánpótlás korosztálynak meghirdetett kajak-kenu versenyét, amelyen az Algyői Vízisport Egyesület is képviseltette magát.

2020. november 26. | Sport Bővebben

2020. november 21.-én a lakók összefogva, közös csapatmunkaként - vállalva annak felmerülő egyéb költségeit - elültették az Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott fákat, ezzel egy szép, hangulatos utcaképet kialakítva.

2020. november 26. | Napjaink Bővebben

Tájékoztató 10 hónapos rendőrjárőr képzésről

2020. november 26. | Rendőrség Bővebben

×