× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tankönyvcsomagok átvétele és ebédbefizetés

|
2013. augusztus 06. | Oktatás
Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola tájékoztatja a lakosságot, hogy 2013. augusztus 28. (szerda) 8.00-12.00 óráig és 13.00-17.00 óráig, illetve 2013. augusztus 29. (csütörtök), 8.00-12.00 óráig van lehetőség a tankönyvcsomagok átvételére, és az ebéd befizetésére.

A tankönyvcsomag átvételéhez szükséges bemutatni a befizetést igazoló csekket, illetve az ingyenes tankönyvcsomagra jogosító dokumentum másolatát le kell adni (több gyermek esetén minden gyermek részére külön másolatot kell leadni)

Tájékoztatjuk a szülőket, hogy iskolakezdési utalvánnyal kizárólag a Szeged I. sz. postán (Nagyposta, Széchenyi tér 1.) tudnak fizetni a tankönyvcsomagokért, 2013.08.15-ig.

Étkezés befizetés esetén az ingyenes étkezésre jogosult gyermek(ek) részére is jelezni kell az igényt az arra jogosító dokumentum másolatának leadásával (az intézmény nem rendel automatikusan étkezést számukra) a kedvezményes étkezés (50 % térítési díj ellenében) igénybevételéhez az arra jogosító dokumentum másolatát le kell adni.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×