A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Digitális Átállás Programhoz kapcsolódó helyszíni felmérés feladatainak ellátásával a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a KSH-t bízta meg. A megbízottak a KSH által kiadott fényképes felmérői igazolvánnyal rendelkeznek. A felmérő feladata, hogy valamennyi címet, illetve ott élő háztartást keressen fel és pontos tájékoztatást adjon az állami segítségnyújtás részleteiről.

"> A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Digitális Átállás Programhoz kapcsolódó helyszíni felmérés feladatainak ellátásával a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a KSH-t bízta meg. A megbízottak a KSH által kiadott fényképes felmérői igazolvánnyal rendelkeznek. A felmérő feladata, hogy valamennyi címet, illetve ott élő háztartást keressen fel és pontos tájékoztatást adjon az állami segítségnyújtás részleteiről.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztatás az Országos Digitális Átállás Programról

|
2013. március 18. | Gazdaság

A műsorterjesztés és a digitális átállás szabályairól szóló – 2013. január 1-től hatályos – 2007. évi LXXIV. törvényre hivatkozva a Központi Statisztikai Hivatal (továbbiakban: KSH) tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Digitális Átállás Program (ODÁP)-hoz kapcsolódó helyszíni felmérés feladatainak ellátásával a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (továbbiakban: NMMH) a KSH-t bízta meg.

A megbízottak a KSH által kiadott fényképes felmérői igazolvánnyal rendelkeznek. A felmérő feladata, hogy - az NMMH rászorulti adatbázisából kialakított körzetben – valamennyi címet, illetve ott élő háztartást keressen fel és pontos tájékoztatást adjon az állami segítségnyújtás részleteiről. Alaposan és körültekintően kell tisztáznia azt is, hogy az adott címen megvannak-e az igénylés feltételei. Ezt követően a helyszínen a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni és a felmért személlyel alá kell íratni.

Csongrád megye településein a 2013. március 11-ével kezdődő héten indul a felmérés és 2013. június 17-én fejeződik be.

A felméréssel kapcsolatban az önkormányzatnak nincs közvetlen feladata.

További információ kérhető: ingyenesen hívható zöld szám: 06-80/383-940, ill. a feladat megyei felelőse a KSH részéről, aki a felmérés lebonyolításáról, a felmérők személyéről ad felvilágosítást: Biacsi Józsefné, KSH Szegedi főosztály, Szeged, Jobb fasor 6-10., T.: 06-62/623-810.

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×