× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztatás Algyő Nagyközség területén tartandó ebösszeírással kapcsolatosan

|
2019. augusztus 08. | Migrált hírek

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. 42/B. § (1) bekezdése alapján Algyő Nagyközség Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel 2019. június 1. napjától – 2019. október 31. napjáig terjedő időszakban ebösszeírást végez az Algyő Nagyközség közigazgatási területén tartott ebek vonatkozásában.

Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a formanyomtatvány beszerzése az ebtulajdonos/ebtartó kötelessége. Több eb esetén ebenként külön bejelentőlapot kell kitölteni. A formanyomtatvány beszerezhető az Algyői Polgármesteri Hivatal Fejlesztési és Üzemeltetési Csoportjánál (6750 Algyő, Kastélykert utca 40.), továbbá letölthető az önkormányzat honlapjáról (www.algyo.hu).

Az ebtulajdonosok, ebtartók a nyomtatványt kötelesek teljes körűen kitölteni, és az ebösszeírási időszak lejártáig, azaz legkésőbb 2019. október 31. napjáig a Polgármesteri Hivatalhoz személyes leadással, vagy postai úton visszajuttatni.

A mikrochippel ellátott és az állatorvosnál korábban bejelentett, a központi nyilvántartásban már szereplő, valamint a 2013. és 2016. évi ebösszeírás alkalmával már bejelentett ebeket is be kell jelenteni!

Felhívom figyelmüket, hogy az ebtulajdonos és ebtartó ebösszeírásra vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítését a Polgármesteri Hivatal ellenőrzi, amennyiben az ebösszeírásra és adatközlésre vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, akkor 30.000 Ft-ig terjedő bírsággal sújtható.

 

További hírek

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

×