× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztatás a 2020. év végi és 2021. év eleji szelektív hulladékszállításról

|
2020. december 07. | Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy Algyő településen a szelektív hulladék kétheti rendszerességgel, minden naptári páratlan hét pénteki napján kerül elszállításra. 

Tekintettel arra, hogy a 2020. év páratlan héttel végződik, és a 2021. év páratlan héttel kezdődik, ezért a 2020. évben a szelektív hulladékot az év utolsó hetében december 28. és január 3. napja között nem szálltjuk el. 

2020-ban az utolsó szelektív szállítási nap december 18. péntek.

2021. évben első alkalommal 2021. január 08-án pénteken, a megszokott szállítási napon kerül elszállításra a szelektív hulladék.

Amennyiben a szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van, kérjük bizalommal forduljon a szállítási és logisztikai részlegünkhöz (telefon: 62/777-177; e-mail: diszpecser@szkht.hu ).

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata eladásra kínálja Ford Fiesta 1.4 TDCi típusú személygépkocsiját.

2021. január 22. | Önkormányzat Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

×