× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Taekwon-do: Zsarkó Dániel Péter ezüstéremes az olaszországi Eb-n

|
2014. május 09. | Sport
A döntőig jutott Zsarkó Dániel Péter az olaszországi Riccioneban április 24. és 27. között rendezett Európa-bajnokságon.

A Hódmezővásárhelyi TKD Klub és Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztály versenyzője négy győzelem után Ivan Gryshchukkal találkozott a fináléban, ott azonban vereséget szenvedett az ukrán ellenféltől. “Egy agresszívabb stílus jellemző rám, igyekszem mindig nyomás alatt tartani az ellenfeleimet. Az ukrán ezzel szemben egy beugrálós, semi-contactra épülő, kivárós taktikát képviselt. Elmondható, leginkább azt tartotta szem előtt, hogy minél több pontot gyűjtsön, és ez – mint utóbb kiderült – be is vált neki” – fogalmazott az összecsapásról portálunknak Zsarkó Dániel Péter. Hozzátette, nem ez volt az első meccse Gryshchuk ellen, két éve egy budapesti nemzetközi tornán sikerült megvernie.

"Örülök az ezüstéremnek, mert egy borzasztóan sűrű mezőnyben sikerült ezt elérnem. Harmincnál is több induló volt, ami nagyon soknak számít, összességében nekem is öt meccset kellet megvívnom. Persze, kicsit keserű az ember szájíze, ha pont a döntőben kap ki, de be kell vallanom, hogy ezúttal egy picivel jobbnak bizonyult nálam az ukrán ellenfelem. Ettől függetlenül nem szomorkodom, boldog vagyok a második hellyel" – árulta el a földeáki tékvandós, akire legközelebb május 15. és 18. között vár újabb megmérettetés. Akkor a szegedi Tigers Kick- Box és Szabadidő SE által szervezett XX. Kick-box Világkupán lép majd a küzdőtérre az újszegedi sportcsarnokban.
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×