× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szülői csoportos foglalkozás

|
2014. december 21. | Oktatás
Játszócsoportos foglalkozást tartottunk a Bóbita Bölcsődében okóber 28-án. E havi témánk: a napirend fontossága a kisgyermek egészséges életmódjának kialakításában. Meghívott előadónk, Kecskeméti Rózsa, nyugdíjas kisgyermeknevelő vezette a beszélgetést. Sok kérdés felmerült a szülők részéről, amire többnyire közösen találtuk meg a helyes választ. Segítségünkre voltak az algyői védőnők is, akik szintén hasznos tanácsokkal látták el a kisgyermekes anyukákat. Amíg a szülők kötetlenül beszélgettek, addig a gyerekekkel a másik szobában a kisgyermeknevelők játszottak, foglalkoztak. Ezúton köszönjük Rózsikának, hogy elfogadta meghívásunkat és praktikus tanácsokkal látta el a szülőket.

Köszönjük a védőnőknek is, hogy meglátogattak bennünket és a segítségünkre voltak.
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×