× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szülői csoportos foglalkozás

|
2014. december 21. | Oktatás
Játszócsoportos foglalkozást tartottunk a Bóbita Bölcsődében okóber 28-án. E havi témánk: a napirend fontossága a kisgyermek egészséges életmódjának kialakításában. Meghívott előadónk, Kecskeméti Rózsa, nyugdíjas kisgyermeknevelő vezette a beszélgetést. Sok kérdés felmerült a szülők részéről, amire többnyire közösen találtuk meg a helyes választ. Segítségünkre voltak az algyői védőnők is, akik szintén hasznos tanácsokkal látták el a kisgyermekes anyukákat. Amíg a szülők kötetlenül beszélgettek, addig a gyerekekkel a másik szobában a kisgyermeknevelők játszottak, foglalkoztak. Ezúton köszönjük Rózsikának, hogy elfogadta meghívásunkat és praktikus tanácsokkal látta el a szülőket.

Köszönjük a védőnőknek is, hogy meglátogattak bennünket és a segítségünkre voltak.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×