× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szerdán NB/I.-es kézilabda mérkőzés

|
2015. január 19. | Sport
Január 21.-én szerdán 16 órától női NB/I.-es kézilabda mérkőzés kerül megrendezésre a Fehér Ignác Általános Iskola csarnokában. A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Szerda délután a kézilabda szerelmesei vehetik birtokukba az algyői sportcsarnokot. 16 órától a női NB/I. ifi csapatának, utána 17.45-től az NB/I. junior csapatának szurkolhatnak, akik kilátogatnak a mérkőzésekre.

A mérkőző felek: Eubility Group Békéscsabai ENKSE -  Szeged KKSE (A Szeged KKSE edzője - Csapó Erika)

A mérkőzések megtekintése ingyenes. Minden kedves érdeklődőt és szurkolót szeretettel várunk!
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×