× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szerdán NB/I.-es kézilabda mérkőzés

|
2015. január 19. | Sport
Január 21.-én szerdán 16 órától női NB/I.-es kézilabda mérkőzés kerül megrendezésre a Fehér Ignác Általános Iskola csarnokában. A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Szerda délután a kézilabda szerelmesei vehetik birtokukba az algyői sportcsarnokot. 16 órától a női NB/I. ifi csapatának, utána 17.45-től az NB/I. junior csapatának szurkolhatnak, akik kilátogatnak a mérkőzésekre.

A mérkőző felek: Eubility Group Békéscsabai ENKSE -  Szeged KKSE (A Szeged KKSE edzője - Csapó Erika)

A mérkőzések megtekintése ingyenes. Minden kedves érdeklődőt és szurkolót szeretettel várunk!
 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×