Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.
"> Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.
">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Személyi kérdésekről döntöttek a képviselők

|
2015. április 02. | Önkormányzat
Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.

A Borbála Fürdőt, az új Levendula Hotelt és Mintakonyhát, valamint a Tájházat működtető – GYEVITUR Kft. ügyvezetői posztjára kiírt pályázatra érkezett jelentkezők közül 5 pályázót hallgatott meg a képviselő-testület. Végül az algyői önkormányzati cég eddigi irányítóját, Ökrös Erikát határozatlan időtartamra – 7 igen és 2 tartózkodás mellett – megválasztotta a Gyevitur Kft. ügyvezető igazgatójának.

A helyi kábeltévét és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosító AKTV Kft. ügyvezetői álláshelyére 2 pályázat érkezett, a 2 jelöltet meghallgatták a képviselők, majd az eddigi igazgatót, Ballai Ferencet határozatlan időtartamra – 8 igen, 1 tartózkodás mellett – megbízták a feladat ellátásával.

A Gyeviép Nonprofit Kft. ügyvezetői pályázatot elbírálva Katona Antal korábbi ügyvezetőt cégvezetőnek nevezték ki – határozatlan időtartamra 9 egyhangú igen szavazattal.

Az Algyői Faluház és Könyvtár munkatársainak köre bővül: a képviselő-testület 5 igen 4 tartózkodással megszavazta, hogy ott ifjúságpolitikával foglalkozzon egy szakember.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×