Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.
"> Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.
">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Személyi kérdésekről döntöttek a képviselők

|
2015. április 02. | Önkormányzat
Az algyői képviselő-testület februári és márciusi ülésén több személyi kérdésről is határozott.

A Borbála Fürdőt, az új Levendula Hotelt és Mintakonyhát, valamint a Tájházat működtető – GYEVITUR Kft. ügyvezetői posztjára kiírt pályázatra érkezett jelentkezők közül 5 pályázót hallgatott meg a képviselő-testület. Végül az algyői önkormányzati cég eddigi irányítóját, Ökrös Erikát határozatlan időtartamra – 7 igen és 2 tartózkodás mellett – megválasztotta a Gyevitur Kft. ügyvezető igazgatójának.

A helyi kábeltévét és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosító AKTV Kft. ügyvezetői álláshelyére 2 pályázat érkezett, a 2 jelöltet meghallgatták a képviselők, majd az eddigi igazgatót, Ballai Ferencet határozatlan időtartamra – 8 igen, 1 tartózkodás mellett – megbízták a feladat ellátásával.

A Gyeviép Nonprofit Kft. ügyvezetői pályázatot elbírálva Katona Antal korábbi ügyvezetőt cégvezetőnek nevezték ki – határozatlan időtartamra 9 egyhangú igen szavazattal.

Az Algyői Faluház és Könyvtár munkatársainak köre bővül: a képviselő-testület 5 igen 4 tartózkodással megszavazta, hogy ott ifjúságpolitikával foglalkozzon egy szakember.
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×