× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szeged 2011 és algyői sikerek két gyerektornán

|
2014. április 25. | Sport

A Rendőr TE az Algyő SK csapatával együttműködve április 12-én az algyői sportpályán labdarúgótornát szervezett a 2005. évben született gyermekek részére 6 csapat részvételével Latin Negyed Kupa néven, míg a 2004. évben született gyermekek részére 4 csapat részvételével Algyő Kupa néven.

Az A csoportban a Simon Róbert edzette Rendőr TE csapata szoros mérkőzésen ikszelt Makra Zsolt algyői fiaival, míg a SZEAC együttesét irányító Kárász Dávid csapata ellen győzelmet aratott. Az Algyő és a SZEAC csapata gólgazdag mérkőzésen megosztozott a pontokon, így a Rendőr TE csapata végzett az élen, megelőzve sorrendben az Algyő és a SZEAC csapatát.

A B jelű kvartettben a Horváth Zoltán edző által írányított Déli Aprók FC csapata két vereséget szenvedett a csoportban, de az edző maximálisan meg volt elégedve a gyerekek játékával, küzdőszellemével az eredményektől függetlenül is. Busáné Balázs Rita csapata, a Szeged 2011 jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte Kovács Péter edző edzette Tisza Volán együttesét, így ők kerültek a döntőbe.

Az 5. helyért, valamint a bronzmérkőzésen büntetők döntötték el a helyezések sorsát, melyben a DAFC és a Tisza Volán együtte volt a szerencsésebb. A döntőben megérdemelten nyert a Szeged 2011 együttese.

A négy csapat részvételével zajló Algyő Kupa küzdelmei során az Algyő csapata szoros küzdelemben ugyan, de mindegyik mérkőzésén győzött, így megérdemelten nyerte meg a tornát. Második helyen Dlusztus Imre SZEAC-os, míg 3. helyen Vándor Zsolt Tisza Volán nevelésű gyermekei végeztek. Negyedik helyet a Rendőr TE csapata szerezte meg.

Az edzők megállapodása alapján, azoknak a gyerekeknek szólt a torna, akik más rendezvényeken kevesebb játéklehetőséget kapnak, de minden edző egyetértett abban, hogy hasznos volt és minden tréner bőven talált pozitívumot a srácok játékában.

Az egyik torna főszponzora a Latin Negyed édességáruház tulajdonosa, Tóth János volt, míg a másik szponzor névtelenséget kért, de mind a két személy már korábban is támogatta a Rendőr TE által szervezett gyermektornákat, s ezúttal is örömmel álltak a gyermekfutball mellé, biztosították az érmek, a különdíjak és a kupák beszerzését. Kikötésük és a támogatásuk feltétele ezúttal is, mint eddig mindig, annyi volt, hogy mosolygós, boldog fiatalok lepjék el a pályákat.

A Rendőr TE neve lassan összeköthető a KAAS Ingatlangalériával. Az ingatlangaléria a húsvét közeledte alkalmából, és a nagy létszámú gyermeksereg végett, ismét kitett magért és felajánlásaként minden tornán szereplő gyermek egy kindertojással gazdagodott, melynek egy-két gyermek jobban örült, mint az éremnek, ráadásul mindezeket egy Rendőr TE-s nyúl adta át nekik a jutalmat. Makra Zsolt és együttese vezetősége további egy szelet csokoládéval lepte meg a fiatalokat.

Latin Negyed Kupa

A csoport
 Rendőr TE – Algyő Sk 0-0
 SZEAC – Algyő SK 3-3
 Rendőr TE – SZEAC 4-0

B csoport
 DAFC – Szeged 2011 0-8
 DAFC – Tisza Volán 0-4
 Szeged 2011 – DAFC 0-0

5. helyért: DAFC – SZEAC 2-2, büntetőkkel: 3-2
3. helyért: Tisza Volán – Algyő 2-2, büntetőkkel 2-0
Döntő: Szeged 2011 – Rendőr TE 2-0

Végeredmény:

  1. Szeged 2011
  2. Rendőr TE
  3. Tisza Volán
  4. Algyő
  5. DAFC
  6. SZEAC

Algyő Kupa

Rendőr TE – SZEAC 1-6
Rendőr TE – Algyő 1-2
Rendőr TE – Tisza Volán 0-3
SZEAC – Tisza Volán 4-1
SZEAC – Algyő 2-3
Tisza Volán – Algyő 1-2

Végeredmény:

  1. Algyő
  2. SZEAC
  3. Tisza Volán
  4. Rendőr TE

A Latin Negyed kupa legjobbjai csapatonként: Balogh Balázs (Rendőr TE), Sahin-Tóth Csanád (DAFC), Gácsi Iván (SZEAC), Forgó Dániel (Algyő), Petrovics Máté (Tisza Volán), Molnár Benedek (Szeged 2011)

Az Algyő Kupa legjobbjai csapatonként: Kassai Dávid ( Rendőr TE) Oroján Zsombor (SZEAC), Tassi Ádám (Algyő), Semjényi Márton (Tisza Volán)

Simon Róbert és Horváth Zoltán 2005-ös fiai: Kovács Kornél, Uzonyi Máté, Balogh Balázs, Szabó Benjamin, Haska Áron, Faragó Mátyás, Sahin-Tóth Csanád, Magyari Levente, Barna Zoltán, Ágoston Márk.

Horváth Zoltán 2004-es tanítványai: Nagy Bendegúz, Pósa Ádám, Rovó Gergő, Szeberényi Kristóf, Barna Zoltán, Virág Péter, Kassai Dávid, Faragó Mátyás.

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×