× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Súlyos baleset a 47-esen az algyői Tisza-hídnál

|
2008. október 17. | Rendőrség

Két személyautó és egy motoros ütközött az éjszakai órákban Hódmezővásárhely és Szeged között a 47-es főúton az algyői Tisza-híd szegedi lábánál.

A rendőrség adatai szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi haladt Hódmezővásárhely irányába. Sofőrje vezetés közben feltehetően elaludt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol félfrontálisan ütközött a szemből érkező Daewoo személygépkocsival. Az ütközést követően a bal oldalon továbbsodródó Volkswagen ezt követően a Daewoo mögött haladó motornak is nekicsapódott, melynek során a kétkerekű jármű kigyulladt.

A baleset következtében a 19 esztendős motoros súlyos, a Daewoo vezetője könnyű sérülést szenvedett. A Volkswagen sofőrje sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

A balesetet követően a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt a 47-es főút ezen szakaszán.

A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.

  

  

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×