× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Súlyos baleset a 47-esen az algyői Tisza-hídnál

|
2008. október 17. | Rendőrség

Két személyautó és egy motoros ütközött az éjszakai órákban Hódmezővásárhely és Szeged között a 47-es főúton az algyői Tisza-híd szegedi lábánál.

A rendőrség adatai szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi haladt Hódmezővásárhely irányába. Sofőrje vezetés közben feltehetően elaludt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol félfrontálisan ütközött a szemből érkező Daewoo személygépkocsival. Az ütközést követően a bal oldalon továbbsodródó Volkswagen ezt követően a Daewoo mögött haladó motornak is nekicsapódott, melynek során a kétkerekű jármű kigyulladt.

A baleset következtében a 19 esztendős motoros súlyos, a Daewoo vezetője könnyű sérülést szenvedett. A Volkswagen sofőrje sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

A balesetet követően a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt a 47-es főút ezen szakaszán.

A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.

  

  

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×