2011. augusztus 12 - én pénteken 24 óráig tart nyitva az algyői Borbála fürdő, mert csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség által hirdetett országos programhoz,  mely  a  Strandok Éjszakája elnevezést kapta.

"> 2011. augusztus 12 - én pénteken 24 óráig tart nyitva az algyői Borbála fürdő, mert csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség által hirdetett országos programhoz,  mely  a  Strandok Éjszakája elnevezést kapta.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Strandok éjszakája a Borbála fürdőben

|
2011. augusztus 10. | Egészség, életmód

2011. augusztus 12 - én pénteken 24 óráig tart nyitva az algyői Borbála fürdő, mert csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség által hirdetett országos programhoz,  mely  a  Strandok Éjszakája elnevezést kapta.

A kültéri termál medencéből figyelhetik a vendégek a nagy augusztusi csillaghullást és a Perseida meteorrajt.  Ezen a különös éjszakán a kültéri medence környékén a szervezők pavilonokat állítanak fel, ahol lehet jósoltatni, gyógyfüveket-, illatgyertyákat-, füstölőket-, szerencsehozó talizmánokat vásárolni. Lesz éjszakai jóga! A hangulathoz illó zenéről is gondoskodnak!  A büfében a vendégek szerencse sütiket vásárolhatnak, melyek mindegyike apró jókívánságokat, tanácsokat rejt a következő csillaghullásig.

Minden kerek sorszámra  végződő belépőnk (10, 20, 30, 40, 50 stb.)  egyet fizet, kettőt kap akcióban részesül!

A Borbála fürdő szolgáltatásai (szolárium, masszázs, pedikűr, halszépészet, stb.) a nyitva tartásig üzemelnek!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Bővebb Információ: Borbála fürdő, 6750, Algyő, Sport u. 9., T.: 62/517-520, www.borbalafurdo.hu

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×