× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sportkiránduláson voltunk

|
2014. szeptember 11. | Sport
Az előző tanévben is kaptunk lehetőséget sportkirándulás megszervezésére. 2014. július 27–28. között Budapesten voltunk, ahol a Vízilabda Európa-bajnokság döntőjén és az U19 Labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjén szurkolhattunk a legjobbaknak. Vasárnap felsétáltunk a Gellért-hegyre a Szabadság-szoborhoz és a Citadella mellett található játszóteret próbálhatták ki a gyerekek. Este a magyar vízilabda-válogatott döntő mérkőzésén szurkolhattunk a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában. Leírhatatlan élmény és felemelő érzés volt a magyar szurkolótábor kiemelkedő, sportszerű szurkolása. Hétfőn délelőtt – az esős időjárás ellenére – önfeledten játszhattak sportolóink az újpesti Tarzan Parkban, amely egy újszerű játszóeszközökkel felszerelt óriási játszótér. A Szusza Ferenc Stadionban az U19 Labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében a német és az osztrák válogatott összecsapását nézhettük meg. Itt egyértelmű német győzelem született. Jó volt látni a jövő nagy sztárjait.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Herczeg József polgármester úrnak, a képviselő-testületnek a kirándulásunk buszköltségének támogatását; Iván Zsuzsanna intézményvezetőnek a támogatását, a Labdarúgó szakosztály vezetőjének, Takács Zoltánnak és Makra Zsolt edzőnek a labdarúgó meccs belépőjegyeinek biztosítását. Hálásak vagyunk a szülőknek az anyagi támogatásért, amellyel hozzásegítették gyermekeiket ezekhez az élményekhez. Külön köszönöm a segítőimnek, akik a helyszínen és a szervezésben közreműködtek: Süli Zsuzsannának, Koczka Ágnesnek, Magosi Krisztinának és Molnár Krisztiánnak, akik már évek óta önkéntesként támogatják iskolánk sportkirándulásait a gyermekek iránti szeretettel.
 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×