× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sportkiránduláson voltunk

|
2014. szeptember 11. | Sport
Az előző tanévben is kaptunk lehetőséget sportkirándulás megszervezésére. 2014. július 27–28. között Budapesten voltunk, ahol a Vízilabda Európa-bajnokság döntőjén és az U19 Labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjén szurkolhattunk a legjobbaknak. Vasárnap felsétáltunk a Gellért-hegyre a Szabadság-szoborhoz és a Citadella mellett található játszóteret próbálhatták ki a gyerekek. Este a magyar vízilabda-válogatott döntő mérkőzésén szurkolhattunk a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában. Leírhatatlan élmény és felemelő érzés volt a magyar szurkolótábor kiemelkedő, sportszerű szurkolása. Hétfőn délelőtt – az esős időjárás ellenére – önfeledten játszhattak sportolóink az újpesti Tarzan Parkban, amely egy újszerű játszóeszközökkel felszerelt óriási játszótér. A Szusza Ferenc Stadionban az U19 Labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében a német és az osztrák válogatott összecsapását nézhettük meg. Itt egyértelmű német győzelem született. Jó volt látni a jövő nagy sztárjait.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Herczeg József polgármester úrnak, a képviselő-testületnek a kirándulásunk buszköltségének támogatását; Iván Zsuzsanna intézményvezetőnek a támogatását, a Labdarúgó szakosztály vezetőjének, Takács Zoltánnak és Makra Zsolt edzőnek a labdarúgó meccs belépőjegyeinek biztosítását. Hálásak vagyunk a szülőknek az anyagi támogatásért, amellyel hozzásegítették gyermekeiket ezekhez az élményekhez. Külön köszönöm a segítőimnek, akik a helyszínen és a szervezésben közreműködtek: Süli Zsuzsannának, Koczka Ágnesnek, Magosi Krisztinának és Molnár Krisztiánnak, akik már évek óta önkéntesként támogatják iskolánk sportkirándulásait a gyermekek iránti szeretettel.
 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×