× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sorozatos balesetek történtek a 47-es főúton Hódmezővásárhely és Szeged között.

|
2007. december 14. | Rendőrség

A balesetek szinte egyidőben történtek a hirtelen lefagyott úttesten. Több személyautó ütközött össze az algyői Tisza-hídon és közvetlenül utána a szegedi oldalon az algyői leágazásnál. Baleset volt még a vásárhelyi oldalon Vajhát közelében is ahol egy Toyota kisbusz csúszott le az úttestről. Elsődleges információink szerint a balesetekben szerencsére senki nem sérült meg, viszont a gépjárművekben jelentős anyagi kár keletkezett. A helyszínelések időtartamára kisebb torlódások alakultak ki a 47-es főúton.

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×